Blinkova A. – Muchova K.: Muchova / mažiau nei 19,5 žaidimo

PLbookmaker
26 rugsėjo, 2024
10 Peržiūros

Mūsų patarimas: Blinkova A. – Muchova K.: Muchova / mažiau nei 19,5 žaidimo

26.09.2024 09:30

Pirmą kartą po pasirodymo „US Open” turnyro pusfinalyje į kortus išbėgs Karolína Muchova. Pekine (Kinija) vykstančiame prestižiniame 1000-ajame turnyre 28-erių metų čekė pirmajame rate žais su ruse Anna Blinkova.

Iš Olomouco kilusi tenisininkė dėl traumos sezoną pradėjo tik birželio pabaigoje. Ji žaidė finale ant molio Palerme. Pamažu jos rezultatai dar labiau pakilo perėjus prie kietos dangos. Sinsinatyje ji iškrito antrajame rate, tačiau Niujorke, kaip ir prieš metus, pateko į geriausiųjų ketvertą. Abiejuose renginiuose ji turėjo lemtingą dvikovą su amerikiete Jessica Pegula. Kitais atvejais buvusi aštuntoji pasaulio raketė turėjo tokių skalpų kaip „Didžiojo kirčio” turnyrų čempionė ir buvusi reitingo lyderė japonė Osaka ar šių metų „Roland Garros” ir Vimbldono finalininkė italė Paolini.

Sunku būtų rasti blogesnės formos tenisininkę WTA grandinėje nei V. Blinkova. 26-erių metų rusė pergalės varžybose laukia nuo birželio 27 dienos. Nuo to laiko ji pralaimėjo devynis kartus iš eilės. Paskutinį kartą jai nepavyko įveikti ispanės Sorribes Torm Monastyre (Tunisas) ant kietos dangos po dviejų setų 4:6 nusileido ispanei Sorribes Torm.

Dėl ko statyti:

Dviejų žaidėjų nusiteikimas kardinaliai priešingas. Muchova į likusią sezono dalį žengia apgynusi „US Open” turnyro pusfinalio titulą, o Blinkova patiria vieną pralaimėjimą po kito. Tai turėtų būti beveik privaloma kintamosios čekės pergalė. Ji neleis daugiau nei septynių geimų savo liūdnai pagarsėjusiai varžovei.

Pasitikėjimas:

9/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

WAZAMBAStatykite ant Wazamba su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker