Trinec – Liberec: Liberec pralaimėjo

PLbookmaker
4 spalio, 2024
8 Peržiūros

Mūsų patarimas: Trinec – Liberec: Liberec be pralaimėjimų

04.10.2024 17:00

Penktadienį vyksiančiame nepilname ledo ritulio ekstralygos ture susitiks komandos, kurias dabartinėje turnyrinėje lentelėje skiria vienas taškas ir kurios įsivaizdavo kur kas geresnę naujųjų metų pradžią. Praėjusio sezono dvikovų balansas palankesnis „Trinec” komandai, kuri tris kartus laimėjo (4:1, 3:1, 5:1) ir kartą pralaimėjo (1:4).

Antradienį „Plienininkai” keliavo į Kladną po pergalės 4:1 namuose prieš „Hradec”. Lygiose rungtynėse didesnė aikštės šeimininkų kovingumas ir „Trinec” nesėkmė trečiajame kėlinyje žaidžiant pratęsimą nulėmė šeimininkų pergalę 3:2. Šilutiškiams varžybų pradžioje trūksta lengvumo, o jų pasirodymas nėra labai išvaizdus. Jiems turi padėti kur kas daugiau kovingumo ir akcento prieš vartus, ko jiems kol kas taip pat trūksta. Dėl traumos nežaidė Liboras Hudackas.

Svečių „Liberec” pagaliau nutraukė savo namų bėdas paskutiniame ture ir laimėjo penktąsias rungtynes Bohemijos šiaurėje. Rungtynėse su Karlovi Varais (4:2) baltieji tigrai antrajame kėlinyje trimis įvarčiais nulėmė rungtynių baigtį. Dar kartą pasižymėjo kol kas rezultatyviausias „Liberec” žaidėjas Martinas Faško-Rudášas. Kita vertus, klubo legenda Tomas Filippi atliko tik du rezultatyvius perdavimus ir taip pat rungtyniauja sunkiai.

Dėl ko statyti:

Liberec laimėjo abejas naujojo sezono rungtynes išvykoje ir paskutiniame ture namuose prieš Enerģija atrodė geriau nei ankstesnėse rungtynėse. Tikėsimės, kad baltieji tigrai iš Silezijos išsiveš tašką.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

20BETStatykite ant 20bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker