Naujasis Džersis – Juta: Juta per 2,5 įvarčio

PLbookmaker
14 spalio, 2024
10 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Naujasis Džersis – Juta: Juta per 2,5 įvarčio

14.10.2024 19:07

Juta labai maloniai nustebino naujojo sezono pradžioje. Arizonos įpėdinė 2024/25 m. reguliariojo sezono pradžioje demonstruoja puikų atakuojantį ledo ritulį, kurio dėka laimėjo visas trejas žaistas rungtynes ir kol kas yra viena geriausių varžybų komandų. Po rungtynių su Čikagos, „Islanders” ir „Rangers” komanda turi labai aukštą rezultatą – 16:11.

Svarbiausia Jutai yra tai, kad puikiai dirba jaunas puolimas. Dylanas Guentheris pelnė penkis įvarčius, Claytonas Kelleris turi šešis taškus, o Loganas Cooley ir Barrettas Haytonas – po penkis. Naujoji NHL organizacija kompensuoja tai, kad Connoras Ingramas į vartus praleidžia ne patį geriausią sezoną ir jo įvarčių procentas nesiekia 88 %.

Kitose rungtynėse Juta priima Naujojo Džersio komandą, kuri po dviejų pergalių prieš Bafalą ir persikėlimo į Jungtines Amerikos Valstijas šiek tiek pablogėjo gynyboje. Velniai įmušė keturis įvarčius prieš Torontą ir tris prieš Vašingtoną. Nors Naujasis Džersis gali džiaugtis sezono pradžia, nes iš keturių rungtynių iškovojo tris pergales, tačiau gynyba nebuvo tokia gera, kokios norėtų „Velniai”. Ir tai gali būti problema rungtynėse su atakuojančia Juta.

Dėl ko statyti:

Visose trijose iki šiol vykusiose rungtynėse Juta įmušė bent penkis įvarčius. Rungtynėse su Naujuoju Džersiu užteks ir trijų įvarčių, o tai akivaizdžiai atitinka jauno puolimo galimybes.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

IVIBETStatykite ant Ivibet su 100% premija už pirmąjį indėlį!!
Autorius PLbookmaker