Otava – Naujasis Džersis: daugiau nei 5,5 įvarčio

PLbookmaker
17 spalio, 2024
6 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Otava – Naujasis Džersis: daugiau nei 5,5 įvarčio

18.10.2024 01:07

Kai praėjusį sezoną Otavos ir Naujojo Džersio komandos susitiko atkrintamosiose varžybose, visada būdavo daug įvarčių. Visose trijose rungtynėse buvo įmušti mažiausiai septyni įvarčiai ir ši tendencija gali išlikti ir naujajame reguliariajame sezone.

Šeimininkai „Senators” sezoną pradėjo labai gerai. Jie įveikė Stenlio taurės čempionų titulą ginančią Floridos komandą, paskui pralaimėjo Monrealyje, bet paskutinėse rungtynėse prieš trumpąją pertrauką per pratęsimą 8:7 įveikė Los Andželo ekipą. Tai buvo tikrai nepaprastos ir ypatingos rungtynės.

Naujasis Džersis dabar sužaidė šešerias rungtynes. Pirmiausia Prahoje jie du kartus įveikė Bafalą, o persikėlę atgal į Šiaurės Amerikos žemyną laimėjo dvikovas su Vašingtonu ir Juta bei pralaimėjo mačus Toronte ir Karolinoje. Iš tų keturių rungtynių Šiaurės Amerikos žemyne trijose pasiūlyta šeši ir daugiau įvarčių.

Dėl ko statyti:

Pastaraisiais metais Otavos ir Naujojo Džersio komandos viena kitos rungtynėse atidaro privačias šaudyklas. Tiek 2023/24, tiek 2022/23 metų sezonuose jų dvikovose buvo įmušta ne mažiau kaip šeši įvarčiai. Daug įvarčių ginčytina ir penktadienio vakarą.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker