Anglija – Bosnija ir Hercegovina: Anglija laimi ir Ollie Watkins įmuša įvartį

PLbookmaker
3 birželio, 2024
19 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Anglija – Bosnija ir Hercegovina: Anglija laimės ir Ollie Watkinsas įmuš įvartį

03.06.2024 20:45

Anglija prieš Euro sužais dvejas parengiamąsias rungtynes, o pirmąsias galima pavadinti kontrolinėmis, nes jiems trūks daug žaidėjų.

Jude’as Bellinghamas ilsisi po šeštadienio triumfo Čempionų lygoje šventimo, trijulė Philas Fodenas, Kyle’as Walkeris ir Kobbie Mainoo prie komandos prisijungs vėliau po FA taurės finalo, Harry Maguire’as, Luke’as Shaw ir Anthony Gordonas praleido sekmadienio treniruotę, Bukayo Saka ir Johnas Stonesas gavo laisvą dieną, o kapitonas Harry Kane’as pastaruoju metu turėjo nugaros problemų.

Taigi nemažai žaidėjų, kurie iš karto nebus startinėje sudėtyje, gaus šansą prieš Bosniją ir Hercegoviną. Pavyzdžiui, Cole’as Palmeris, kuris po perėjimo į „Chelsea” įmušė 22 įvarčius „Premier” lygoje, arba Ollie Watkinsas, kuris „Aston Villa” komandoje sužaidė savo gyvenimo sezoną – 19 įvarčių „Premier” lygoje ir 8 „Conference” lygoje.

Albiono varžovai „St James’ Park” stadione bus komanda, kuriai nepavyko patekti į Europos čempionatą ir kuri yra puiki komanda šeimininkams, norintiems sustiprinti pasitikėjimą savimi. Anglija nelaimėjo pastarųjų trejų rungtynių (Šiaurės Makedonija 1:1, Brazilija 0:0, Belgija 2:2), todėl jai reikia laimėti ir, pageidautina, didesniu skirtumu. Tai neturėtų būti problema.

Bosnijai nepasisekė Europos atrankos varžybose, kuriose ji surinko tik devynis taškus (šešis – su Lichtenšteinu) ir, pavyzdžiui, 1:4 pralaimėjo Liuksemburgui. Drakonai taip pat pralaimėjo papildomose atkrintamosiose varžybose namuose 1:2 Ukrainai. Niukasle trūks kelių svarbių žaidėjų, ypač gynybos grandyje (Kolašinacas, Bičakčičius), o po Šehičiaus atsisakymo rinktinė ieško naujo vartininko.

Dėl ko statyti:

Pagerinkite mažą koeficientą už tikėtiną Anglijos pergalę statydami už tai, kad Ollie Watkinsas įmuš įvartį. Rungtynes galima žaisti „BetBuilder”.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

1XBETStatykite ant 1xbet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker