Arizona – Carolina: 2

PLbookmaker
17 vasario, 2024
29 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Arizona – Carolina: 2

17.02.2024 03:07

Arizona praranda pozicijas. Šį sezoną „Coyotes” savo pasirodymais parodė, kad nori patekti į atkrintamąsias varžybas, tačiau pastarosiomis savaitėmis šios pastangos sumažėjo. Komanda patyrė septynių pralaimėjimų seriją ir Vakarų konferencijos turnyrinėje lentelėje nukrito į 13-ąją vietą, nuo pirmojo aštuoneto atsilikdama dešimčia taškų.

Tokiomis ne pačiomis geriausiomis nuotaikomis Arizona priims Karolinos komandą, kuri laimėjo penkerias iš pastarųjų septynerių rungtynių ir Rytų konferencijoje pakilo į ketvirtąją vietą. Per šį sėkmingą sezoną „Hurricanes” taip pat sugebėjo įveikti Arizoną – sausio pabaigoje 3:1.

Kodėl Arizonai nebesiseka? Iš formos išėjęs vartininkas Connoras Ingramas, kuris buvo pagrindinė šios jaunos ir grobuoniškos komandos pakilimo figūra. O prieš puolimu pasižyminčią „Caroliną” Ingramui, o galbūt net ir Vejmelkai, kuris pastaruoju metu nebuvo labai patikimas, bus itin sunku.

Dėl ko statyti:

Arizonos komanda nėra geros formos ir jai reikėtų sužaisti keletą rungtynių su silpnesniais varžovais, kad atgautų pasitikėjimą savimi. Karolina tikrai nėra silpnesnis varžovas ir tai bus matyti ant ledo.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker