Arizona- Minesota: 2

PLbookmaker
15 vasario, 2024
30 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Arizona- Minesota: 2

15.02.2024 03:37

Minesota šį mačą kalendoriuje iš anksto pažymėjo. Lygiai prieš mėnesį jie namie 0:6 pralaimėjo Arizonai. Tai buvo gėdingas komandos, kuri vis dar turi menką viltį patekti į atkrintamąsias varžybas, pasirodymas. Žaidėjai gerai prisimena šias pergales ir nekantriai laukia revanšo. Tai įvyks šį vakarą, kai abi komandos vėl žais tarpusavyje Tempėje, „Coyotes” namuose.

Minesota į šias rungtynes žengia geros formos. Po „Visų žvaigždžių” pertraukos jie laimėjo trejas rungtynes iš eilės. Visos jos savaip emocingos vartininkui Marcui-Andre’ui Fleury, nes „Wild” paeiliui įveikė Čikagą, Pitsburgą ir Vegasą – visus buvusius legendinio vartininko klubus. Ypač puikus buvo Vegaso mačas. Komandą į priekį vedė jaunosios žvaigždės Mattas Boldy, Marco Rossi ir Brockas Faberis, kurie aiškiai parodė, kad ši komanda dabar priklauso jiems. Statyti už tašką, pavyzdžiui, su Boldy, yra prasminga, nes jis pastarosiose rungtynėse atrodė kaip tankas.

Kita vertus, „Arizona” skendi rezultatų krizėje, nes pralaimėjo šešerias rungtynes iš eilės, o su klubu susiję įvykiai, kai spėliojama, kad netrukus bus paskelbta apie persikėlimą į kitą miestą, tikrai nepridės žaidėjams ramybės.

Dėl ko statyti:

Minesota yra įsibėgėjusi ir turi ką grąžinti Arizonai. Tikėkitės dominuojančio jų pasirodymo šį vakarą. Statykite švarų dvitaškį.

Pasitikėjimas: 6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker