Auston Matthews (TOR): pelnė įvartį

PLbookmaker
16 balandžio, 2024
21 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Auston Matthews (TOR): pelnys įvartį

17.04.2024 01:37

Šiandien gali būti istorinis momentas. Tik aštuoniems žaidėjams istorijoje pavyko pasiekti 70 įvarčių ribą. Wayne’as Gretzky, Mario Lemieux, Brettas Hullas, Philas Esposito, Jarri Kurri….. Paskutinį kartą ši riba buvo pasiekta prieš 31 metus, kai ją įveikė Aleksandras Mogilnyj ir Teemu Selanne.

Tai nepaprastas žygdarbis, kurį šiandien gali atlikti Austonas Matthewsas. Priešpaskutines reguliariojo sezono rungtynes Torontas žaidžia Floridoje. Iš Toronto atskrido minios sirgalių. Visi jie nori būti ten, kur bus ši svarbi proga. Matthewsas yra geriausias dabartinės kartos puolėjas. Po dvejų metų (galbūt) Aleksandras Ovečkinas sumuš absoliutų Gretzky’o įvarčių rekordą….., bet jis tikriausiai ilgai tuo nesidžiaugs, nes Matthewsas yra pakeliui jį pralenkti.

Toronto klubas nebegali pakeisti savo padėties turnyrinėje lentelėje. Jų laukia trečioje Atlanto diviziono vietoje esanti komanda ir šio vakaro varžovė – „Florida Panthers”. Negalima manyti, kad Torontas išsaugos savo žvaigždes. Šiandien reikia išsikovoti teritoriją – tai serijos, kuri įsibėgės kitą savaitę, preliudija. Praėjusiais metais Florida atkrintamosiose rungtynėse 4:0 sutriuškino Torontą, todėl „Maple Leafs” nekantriai laukia revanšo. Matthewsas, Nylanderis ir kt. šiandien tikrai žais visu pajėgumu, tačiau žingsnio nugalėti varžovą akcentas yra ir individuali Matthews’o sėkmė. Komanda dirbs už jį, tai irgi priklauso nuo jo sėkmės.

Dėl ko statyti: Matthewsas yra žudikas, gebėjimą pelnyti įvarčius jis demonstruoja visą sezoną. Šį vakarą jis pasieks visų laikų rekordą – 70 įvarčių.

Pasitikėjimas: 6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker