Cagliari – Verona: 1

PLbookmaker
1 balandžio, 2024
21 Peržiūros

Mūsų patarimas: Cagliari – Verona: 1

01.04.2024 15:00

Dėl išsigelbėjimo kovojantis „Cagliari” prieš nacionalinę pertrauką Monzoje pralaimėjo 0:1, tačiau dėl kitų dvejonių sugebėjo išlaikyti atstumą nuo iškritimo zonos. Dviem taškais nuo iškritimo zonos atsilieka ir „Verona”, kuri paskutinį kartą namie 1:3 pralaimėjo „AC Milan” ekipai.

Cagliari sugrįžta namo, kur per paskutinį pasirodymą 4:2 įveikė Salernitaną ir iškovojo penktąją pergalę iš paskutinių dešimties namų susitikimų (5-3-2). Galutinį išsigelbėjimą saloje lems sardiniečių pasirodymas namuose, o susidūrimas su Verona bus vienas svarbiausių. O „Cagliari” puikiai pasirodė namuose prieš kitus savo išlikimo varžovus: nugalėjo „Salernitana”, „Sassuolo” ir „Frosinone” bei sužaidė lygiosiomis su „Udinese” ir „Empoli”.

Paskutinį kartą „Verona” išvykoje išsiveržė į priekį, 1:0 nugalėjusi „Lecce”, tačiau kitais atžvilgiais jie nėra tarp šeimininkų kozirių – šį sezoną išvykose jie iškovojo tik devynis taškus (2-3-10). Taigi prieš „Lecce” pergalę svečiai buvo pralaimėję penkerias iš šešių išvykos rungtynių (0-1-5) ir trijose iš jų nebuvo pelnę taškų.

Dėl ko statyti:

Įdomų lūžį „Cagliari” patyrė vasario pabaigoje, kai komanda susitelkė ir ėmė demonstruoti netikėtai gerus rezultatus. Be to, rinktinės pertrauka padės stipriai apkrautai komandai (ypač atakuojančiais žaidėjais), o „Rossoblu” patvirtins savo vietinę specializaciją.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker