Čekija – Suomija: dvigubas šansas 2-2

PLbookmaker
10 gegužės, 2024
28 Peržiūros

Mūsų patarimas: Čekija – Suomija: dvigubas šansas 2-2

10.05.2024 20:20

Čekijos rinktinė pasaulio čempionatą Prahoje ir Ostravoje pradės penktadienio dvikova su Suomija, o po paskutinio EHT turnyro Brno mieste tarp sirgalių bendruomenės kilo tam tikra sumaištis.

Per trejas rungtynes trenerio A. Ruliko auklėtiniai neiškovojo nė vienos pergalės ir įmušė tik du įvarčius – tai liūdnas rezultatas. Viskas, kas veikė ankstesniuose turnyruose, buvo sugriauta, komanda parodė didžiulį išsibarstymą, kurį lėmė žaidėjų iš užsienio įgyvendinimas.

Turnyras pirmiausia buvo vardinis, jame buvo daug išbandymų, tačiau net ir dėl to negalima numoti ranka. Geroje šviesoje pasirodė tik Palatas ir Kašė. Kai kurios pavardės galutinėje nominacijoje kelia antakius, jų indėlį jau galima vertinti kaip labai mažą. Komanda aktyviai šaudė, tačiau metimai dažniausiai neturėjo reikiamo išdėstymo, net ir iš įvarčių, kuriuose anksčiau puikiai pasižymėjo tandemas Kubalikas – Červenka. Taigi spaudimas Čekijos rinktinei prieš namų čempionatą didėja, o tai niekada nėra gerai.

Priešingai, Čekijos ledo ritulio žaidynėse dominavo Suomijos rinktinė, pelniusi 8 taškus ir surinkusi 11:5. Trenerio Jukkos Jaloneno komanda parodė, kad yra 100 proc. pasirengusi čempionatui, nors ir neturi tokių žvaigždžių kaip amerikiečiai ar švedai. Kaip visada, komanda remiasi puikiu vartininku ir sudėtinga gynybine sistema, todėl ir šį kartą savo sistemos nekeis. Be to, prieš pasaulio čempionatą prie komandos prisijungs didžiausia užjūrio žvaigždė Mikaelis Granlundas, todėl komandos jėga dar labiau išaugs. Brno mieste suomių rinktinė laimėjo 4:1 prieš čekus, o šį kartą jie taip pat yra šiek tiek arčiau pergalės, kurios tikisi 50 % lažybininkų.

Dėl ko statyti:

Suomiai prieš pirmąsias turnyro rungtynes yra geresnės formos ir nusiteikimo, šiauriečiai gerai čiuožia ir ginasi, o jų vartininkai kaip visada pasižymi puikiu įvarčiu. Išparduotoje „O2” arenoje Čekijos rinktinė nugalės čekus per dvigubą galimybę, t. y. po pirmojo kėlinio arba rungtynių pabaigoje. Suomijos rinktinei Kanados tašką pelnys Puistola, o čekams – Kubalikas.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

BETWINNERStatykite ant Betwinner su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker