Ceske Budejovice – Trinec: mažiau nei 1,5 įvarčio per rungtynes

PLbookmaker
21 kovo, 2024
26 Peržiūros

Mūsų prognozė: Ceske Budejovice – Trinec: Mažiau nei 1,5 įvarčio.

21.03.2024 17:00

Trineco ledo ritulininkai per trylika dienų trukusį rungtynių atidėjimą nesušalo. Pastarųjų keturių sezonų ekstraligos nugalėtojas po dviejų namų rungtynių pirmauja 2:0 prieš „České Budejovice” ir drąsiai žengia į pusfinalį.

Čekijos Budejovicės į ketvirtfinalį pateko iš preliminaraus etapo, kurį po reguliariojo sezono baigė kaip šeštoji komanda. Jie 3:0 nugalėjo Karlovi Varus, tačiau per dvejas rungtynes neįmušė nė vieno įvarčio. Puikiai „Ocelar” vartų sargyboje darbavosi Marekas Mazanecas, kuris atrėmė visus 54 smūgius ir beveik 126 minutes negavo įvarčio.

Vasario pabaigoje pietų bohemiečiai namuose sugebėjo 5:2 įveikti „Třinec”. Ankstesnės šešerios šių varžovų tarpusavio rungtynės buvo labai lygios. Jie visada baigdavosi lygiosiomis arba pergale vienu įvarčiu. Tai veiksniai, nuo kurių „Motor” žaidėjai gali atsirevanšuoti. Įsivaizduojamu peiliu aikštėje jie gali sutriuškinti šilutiškius savo sirgalių akivaizdoje.

Dėl ko statyti:

Abejose rungtynėse Trinče ne tik buvo įmušti tik du įvarčiai, bet jos buvo skurdžios ir pašalinimais. Abi komandos iki šiol serijoje buvo itin drausmingos, tai rodo tik keturios pražangos – po dvi kiekvienose rungtynėse. Ir net jei šį kartą ant ledo buvo daugiau kibirkščių, statymas už ne daugiau kaip vieną įvartį yra idealus pasirinkimas.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

BETWINNERStatykite ant Betwinner su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker