Edmonton – Florida: nugalėtojas iki sprendimo – 2

PLbookmaker
13 birželio, 2024
23 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Edmontonas – Florida: nugalėtojas iki sprendimo – 2

14.06.2024 02:07

Finalo serija akivaizdžiai klostosi Floridos naudai, nes jie laimėjo abejas rungtynes namuose ir pirmauja 2:0.

Šiose rungtynėse „Florida” pademonstravo puikią gynybą ir per 120 minučių vienai iš labiausiai atakuojančių varžybų komandų leido įmušti tik vieną įvartį. Tai patvirtina, kad „Panthers” turi geresnį vartininką, o komanda gali geriau gintis kaip vienetas. Floridoje matyti, kaip komandai padeda tai, kad pernai ji žaidė finale, komanda yra susikaupusi ir ryžtinga, komanda vengia nereikalingų klaidų.

Kita vertus, Edmontonas susiduria su varžovu, kurio ledo ritulys jiems nepatinka, neatsitiktinai šį sezoną jie Floridai pralaimėjo keturis kartus, o pabaigoje jiems sunkiai sekasi kovoti su stipriu varžovu. Net didžiausios žvaigždės, vadovaujamos Mc Davido, nesugeba įsibėgėti, o tai atima iš komandos tikėjimą sėkme. Tik penkis kartus per visą NHL istoriją klubui pavyko apversti seriją esant minėtam rezultatui 0:2, todėl netikrumas Edmontono žaidėjų galvose yra visiškai suprantamas.

Ankstesnės dvejos rungtynės buvo labai dietinės įvarčių atžvilgiu, šiandien „Oilers” turi rizikuoti ir įvarčių gali kristi daugiau nei ankstesnėse dvikovose. Aikštės šeimininkai jau senokai turi kokybišką įvarčių žaismą, šįkart jie duos keletą įvarčių Bobrovskiui, tačiau galutiniam rezultatui tai gali nieko nereikšti.

Dėl ko statyti:

Tarpusavio dvikovos aiškiai kalba Floridos naudai, svečiai yra geresnėje psichologinėje būsenoje, nes serijoje pirmauja 2:0. Šį kartą „Panteros” nekeis savo žaidimo stiliaus ir trečią kartą nugalės šeimininkus. Saugesnis variantas – lažintis dėl dvikovos sprendimo, įskaitant pratęsimą.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

BETWINNERStatykite ant Betwinner su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker