Edmontonas – Los Andželas: 1

PLbookmaker
2 gegužės, 2024
20 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Edmontonas- Los Andželas: 1

02.05.2024 04:07

Atėjo laikas. Edmontonas šiąnakt turėtų užbaigti šią seriją. Jie serijoje pirmauja 3:1. Kol kas jis rodo, kad viskas veikia taip, kaip turi veikti. Žvaigždės fantastiškos – Connoras McDavidas yra rezultatyviausias žaidėjas, pelnęs 10 taškų. Zachas Hymanas jau pelnė 6 įvarčius. Naftininkų jėgos rungtynės veikia, jų rezultatyvumas siekia 53 proc. Puikiai rungtyniauja vartininkas Stuartas Skinneris, kuris pavogė paskutines rungtynes, atrėmęs 33 smūgius, o Edmontono komanda nugalėjo neįprastu rezultatu 1:0. Ranką pridėjo ir tokie papildomi žaidėjai kaip Evanderis Kane’as ir Dylanas Holloway’us.

Kita vertus, „Kings” turi problemų. Jų žvaigždės turi būti puikios kiekvienose rungtynėse, o kol kas taip nėra, išskyrus pastarąjį. Anže Kopitaras ir Drew Doughty turi didžiulę patirtį, ir nors šioje serijoje jie žaidžia gerai, iš tiesioginio žvaigždžių mūšio jie išeina pralaimėję. Komandos stiprioji pusė – trumpojo nuotolio įvarčių žaidimas – kol kas nėra pakankamas, kad prilygtų genialioms Leono Draisaitlio, Connoro McDavido idėjoms ir Evano Bouchardo šūviui. Geriausias „Kings” žaidėjas kol kas yra 21-erių metų Quintonas Byfieldas, o tai jau ką reiškia. Kings yra komanda, kurios pagrindą sudaro jėga ir gera gynyba, tačiau būtent čia jiems labiausiai ir nesiseka.

Dėl ko statyti:

Edmontonas dukart laimėjo išvykoje ir serijoje iki trijų pergalių pirmauja 3:1. Prasidės oranžinis pragaras ir „Oilers” gali išmušti „Kings” iš vėžių jau pirmajame kėlinyje. Statykite už šeimininkų komandos pergalę.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

20BETStatykite ant 20bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker