Empoli – Napoli: 2

PLbookmaker
20 spalio, 2024
9 Peržiūros

Mūsų patarimas: Empoli – Napoli: 2

20.10.2024 12:30

Pirmąjį sezono pralaimėjimą lygoje patyrė „Empoli” futbolininkai, 1:2 nusileidę „Lazio” ekipai. Kita vertus, „Napoli” patvirtino savo favoritų vaidmenį, namie 3:1 įveikę „Como” ir įtvirtinę savo lyderio poziciją.

Empoli” tapo šio sezono staigmena, nes iki paskutinio turo nė karto nepralaimėjo. Tačiau pažvelgus į jos rekordą (6-4) ir vienintelę pergalę per ankstesnius penkis pasirodymus (1-3-1) galima spėti, kad Toskanos ekipai dabar prasidės sunkūs laikai. Nesunkiai galime išvysti dar vieną „Lecce”, kuri praėjusiais metais taip pat labai gerai startavo, tačiau nuo spalio vidurio pradėjo pralaimėti su geležiniu reguliarumu.

Neapolis išgyvena renesansą. Po tragiško praėjusių metų titulo gynimo Antonio Conte sugebėjo suburti komandą ir rezultatų ilgai laukti neteko. Romelu Lukaku, kuris pas šį trenerį tiesiog spindi, įmušė savo ketvirtąjį įvartį į „Como” vartus ir pridėjo du rezultatyvius perdavimus. Neapolis taip pat labai pavojingas rungtynių pabaigoje, per paskutines 15 minučių įmušęs penkis įvarčius.

Dėl ko statyti:

Pirmaujanti turnyrinės lentelės komanda „Empoli” nesuklys. Antonio Conte ir jo komanda laimėjo penkerias iš septynerių rungtynių (5-1-1), o Neapolis jau neslepiamai veržiasi į titulą. Galbūt pastaraisiais metais prieš „Empoli” jam ir nesisekdavo, tačiau šiemet svečiuose komanda atrodo visai kitaip. Be to, šeimininkai jau prarado savo nepralaimėtų rungtynių seriją, o dabar jie eis žemyn.

Pasitikėjimas:

8/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker