FC Noah – Ml. Boleslav: kiekviena komanda įmušė po įvartį – TAIP

PLbookmaker
3 spalio, 2024
13 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: FC Noah – Ml. Boleslav: kiekviena komanda įmuš po įvartį – TAIP

03.10.2024 18:45

Mladá Boleslav į Konferencijų lygą pateks Armėnijos Nojaus žemėje. Vidurio bohemiečiams tai ne visai svajonių rungtynės – nenuspėjamas varžovas, sunki kelionė ir spaudimas rinkti taškus siekiant kelialapio.

Jei Čekijos komanda nori iškopti iš grupės, kurioje vis dar žaidžiama senoviškai, t. y. rungtynėmis namuose ir išvykoje, ji turi aiškiai surinkti taškų arba laimėti.

Tačiau net ir atvykus švedų treneriui Brännströmui, „Mladá Boleslav” kamuoja senos problemos – nesugebėjimas išlaikyti švarų rezultatą. Tai jau nebe sisteminė, o tiesiog kokybinė problema, komandai trūksta kokybės gynybos pozicijose, todėl žiemą teks ją stiprinti. Tai pasakytina ir apie vartininko poziciją, Trmalis retai kada sugriebia ką nors papildomai.

Kita vertus, jis dirba į viršų, Ladra, Kusej, Jawo ar Pulkrabas susižaidžia, tai matyti lygoje. Apskritai daug įvarčių krenta vidurio puolėjų dvikovose, dažniausiai abiejose aikštės pusėse.

Šeimininkas Nojus nežaidžia Europos taurės rungtynių savo aikštėje, o tai visada yra dalinis trūkumas. Komanda šiuo metu kovoja su forma, taip pat Armėnijos pusės gynybos linija neveikia idealiai. Iš pastarųjų šešerių varžybų rungtynių Noah tik kartą išsaugojo nulinę nugarinę liniją.

Komandą daugiausia sudaro tautiečiai, tačiau trenerio Mot dėka komandoje yra stiprus portugalų ir brazilų pėdsakas. Ypač vienas iš kanariečių, Pedro, yra gavęs draudimą žaisti dėl kortelių, tačiau net ir tokiu atveju komanda yra techniškai tvirta.

Dėl ko statyti:

Mladá Boleslavas per daug netaktuoja ir žaidžia tai aukštyn, tai žemyn, o tai atsispindi rezultatuose. Armėnijoje jie stumdysis dėl savo žaidimo greičio ir intensyvumo, tačiau šeimininkai taip pat pasinaudos individualiais savo legionierių įgūdžiais. Abi komandos pelnys taškų.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

20BETStatykite ant 20bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker