Fils A. – Zverev A.: Zverev A./-28,5 brangakmenių

PLbookmaker
21 birželio, 2024
29 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Fils A. – Zverev A.: Zverev A./-28,5 partijos

21.06.2024 13:20

Alexanderis Zverevas, pasiekęs „Roland Garros” turnyro finalą, lėtai, bet užtikrintai skinasi kelią ant žolės. Savo namų turnyre Halėje jis iš pradžių trijuose setuose nugalėjo tautietį Oscarą Otte, o vėliau aštuntfinalyje per du setus įveikė italą Lorenzo Sonegą. Tai turėjo būti varžovas, galėjęs varginti Zverevą, tačiau to neįvyko. Vokietijos tenisininko padavimas buvo itin efektyvus.

Ketvirtoji pasaulio raketė ketvirtfinalyje žais su prancūzu Artūru Filsu, kuriam tik 20 metų ir kuris pasaulio reitinge užima 37-ąją vietą. A. Filsas Halėje sugebėjo įveikti Tomą Machačą ir aikštės šeimininką Dominiką Koepferį nepralaimėjęs nė vieno seto. Kol kas jo pasirodymai ant žolės maloniai stebina, tačiau susidūrimas su vienu geriausių pasaulio žaidėjų tikrai patikrins tikrąsias jo savybes.

Dėl ko statyti:

Zverevas į rungtynes žengs kaip favoritas. Pernai Hamburge ant molio jis sugebėjo įveikti Filsą 6:2, 6:4, ir nors mačas Halėje bus kiek kitoks nei ant molio, Zverevo nesėkmė būtų didelė staigmena. Vokiečio pergalę galima sieti su sužaistų rungtynių skaičiumi.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker