Fiorentina – Plzen: -2,5 įvarčio

PLbookmaker
18 balandžio, 2024
22 Peržiūros

Mūsų patarimas: Fiorentina – Plzen: -2,5 įvarčio

18.04.2024 18:45

Paskutinė Čekijos taurės atstovė prieš savaitę Štruncovo soduose sužaidė be įvarčių su „Fiorentina” Konferencijų lygos rungtynėse ir į atkrintamąsias varžybas žengs turėdama galimybę patekti į EČL pusfinalį.

Prieš ketvirtadienio rungtynes Florencijoje „Viktoria” padidino pasitikėjimą savimi, nes po labai gero pasirodymo savaitgalį sugebėjo įveikti Prahos „Slavia” (1:0). Ypač komandos gynyba veikia kaip laikrodis, o treneris Koubekas neturi priežasčių keisti tai, kas veikia.

Taip pat Italijoje Čekijos rinktinė remsis sąžininga visos komandos gynyba, pradedant puolėju Chorý, kuris labai jaučiamas abiejose aikštės pusėse. Jis labai padeda vakariečiams tiek gynybiniuose, tiek puolimo standartuose ir yra vienas didžiausių grėsmių bei žaidėjų, galinčių pelnyti įvarčius. Deja, pastaruoju metu „Pilsen” jų trūksta, o stabilią įvarčių fazę išlaiko tik išsiilgtasis puolėjas ir vidurio gynėjas Šulcas.

Pirmajame kėlinyje „Fiorentina” daug nepasiūlė, Italijos klubas dominavo prie kamuolio, bet per daug progų nesukūrė. Toks vaizdas gerai žinomas iš „Serie A”, kur komandai jau kurį laiką sekasi sunkiai. Barakas ir co. sunkiai dirba dėl kiekvieno įvarčio. Tik retai komandai pavyksta įmušti du įvarčius, dažniausiai viskas baigiasi vienu pelnytu įvarčiu.

Buvęs rinktinės žaidėjas Belotti nuo pat žiemos atvykimo iš „AS Roma” negali įgauti formos (vienas įvartis lygoje). Taigi iš šeimininkų negalima tikėtis jokios įvarčių mašinos. Fiorentina puikiai supranta, kad jiems teks kautis su taktiškai pažengusiu varžovu, ir džiaugsis bet kokiu rezultatu, kuris užtikrintų kelialapį į aukštesnę lygą.

Dėl ko statyti:

Kaip ir pirmajame mače (0:0), didesnio įvarčių skaičiaus rungtynėse tikėtis negalime, svečiai žais iš saugios gynybos ir gadins nervus šeimininkams. Atsižvelgiant į pastarųjų savaičių aikštės šeimininkų formą, rungtynėse siūloma mažiau įvarčių. Kita galimybė – lygiosios per pusę rungtynių.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

1XBETStatykite ant 1xbet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker