Florida – NY Rangers: nugalėtojas Florida

PLbookmaker
28 gegužės, 2024
36 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Florida – NY Rangers: nugalėtojas Florida

29.05.2024 02:07

Florida Rytų konferencijos finalą pradėjo įspūdinga pergale 3:0 „Madison Square Garden” arenoje, tačiau „Rangers” per du pratęsimus (3:2, 5:4) apvertė serijos rezultatą ir, jei sugebės įveikti antradienio rungtynes, ketvirtadienį namie pirmą kartą žais atkrintamosiose varžybose.

Pirmosiose namų rungtynėse dominavo „Panthers”, kurie laimėjo 37:23 pagal metimus į vartus ir iš viso atliko 103 smūgius, tačiau „Rangers” pranoko save aukštaūgių skyriuje, užfiksavę neregėtus 37 blokus. O lemiamomis akimirkomis juos palaikė Igoris Šestorkinas, kuris kol kas Floridos vartuose pranoksta savo tėvynainį Bobrovskį. Pastarajam serijos būklė apmaudi ir dėl to, kad pavyko eliminuoti „Rangers” puolimo asus – Zibanejado, Panarino, Kreiderio trijulė po trijų rungtynių turi vienintelį tašką.

Tačiau „Rangers” rado netikėtų didvyrių trečiojoje ir ketvirtojoje linijose. Antrųjų rungtynių pratęsimą nulėmė Barclay Goodrow, kuris įmušė dar du įvarčius, o trečiajame kėlinyje pergalingą įvartį pelnė Alexas Wennbergas. Pirmuoju numeriu 2020 m. NHL naujokų biržoje pasirinktas Alexis Lafreniere’as sekmadienį taip pat pelnė du įvarčius. Rangers sugebėjo rasti būdą, kaip laimėti, nors serijoje su Florida nepanaudojo nė vieno iš aštuonių įvarčių, o tai buvo jų pasididžiavimas visą sezoną.

Dėl ko statyti:

Floridai reikia laimėti, 1:3 rezultatas prieš Niujorko rungtynes „Panthers” komandai būtų kritinis. Jie yra fiziškai geresni ir šį kartą savo pranašumą parodys įvarčių lentelėje.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

IVIBETStatykite ant Ivibet su 100% premija už pirmąjį indėlį!!
Autorius PLbookmaker