Füchse Berlin – Veszprem KC: nugalėtojas Veszprem

PLbookmaker
12 rugsėjo, 2024
9 Peržiūros

Mūsų patarimas: Füchse Berlin – Veszprem KC: nugalėtojas Veszprem

12.09.2024 20:45

Svarbiausias ketvirtadienio Čempionų lygos programos akcentas – dvikova Vokietijos sostinėje.

Berlynas po dvylikos metų grįžta į prestižines klubų varžybas. Komandoje žaidžia praėjusių metų IHF pasaulio metų žaidėjas, geriausias pastarųjų trijų didžiųjų nacionalinių turnyrų žaidėjas ir šių metų olimpinių žaidynių naudingiausias žaidėjas Mathias Gidselis. Sąraše yra ir kitų pasaulinio lygio rankininkų, tačiau kyla klausimas, kokio pločio ir gylio yra rinktinė, kuriai vienu metu teks įveikti dvejas sunkias varžybas.

Lapės gerai pradėjo rungtynes – Vokietijos supertaurės rungtynėse 30:32 įveikė čempionus „Magdeburg”, o Bundeslygos pirmajame rate 41:35 nugalėjo „Eisenach”. Sėkmingai sezoną pradėjo ir „Veszprém”, Vengrijos lygoje 42:28 įveikusi „Dabas”.

Tačiau turtingam Balatono ežero klubui sėkmės matas yra Čempionų lyga, kurioje jie veltui kovoja dėl titulo, o per pastaruosius du leidimus patyrė nesėkmę ketvirtfinalyje. Tikimasi, kad iš Bukarešto „Dinamo” atvykęs ispanų treneris Xavi Pascualis atves „Veszprém” į viršūnę. H. Pascualis yra tris kartus laimėjęs Čempionų lygą ir turi itin stiprią komandą, kurioje nėra akivaizdžių silpnų vietų, jam tereikia suderinti detales.

Dėl ko statyti:

Tai, ką gali Veszprém, jie pademonstravo pasirengimo pabaigoje, kai Berlyne laimėjo 41:32. Šiandien panašaus rezultato skirtumo tikėtis negalime, tačiau bet kuriuo atveju arčiau pergalės bus svečiai.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker