Geriausias Europos čempionato žaidėjas: nugalėtojas K. Mbappé

PLbookmaker
11 birželio, 2024
18 Peržiūros

Mūsų patarimas: Geriausias Europos čempionato įžaidėjas: nugalėtojas K. Mbappé

17.06.2024 21:00

Prieš trejus metus Patrikas Schickas ir legendinis CR 7 buvo rezultatyviausias „Euro 2021” tandemas, pelnęs po penkis įvarčius.

Taip pat šiemet Cristiano Ronaldo yra vienas didžiausių pretendentų į įvarčių karaliaus titulą, sezonas Saudo Arabijoje buvo puikus asmeninės statistikos prasme. Be to, Portugalijos laukia popieriuje silpna grupė (Čekija, Turkija, Gruzija), kurioje galima padėti padorų pagrindą bendram čempionatui. Atrankos varžybose Pirėnų pusiasalio rinktinė buvo itin sėkminga tiek rezultatų, tiek įvarčių prasme. Kita vertus, C. Ronaldo nėra toks dinamiškas kaip anksčiau, ir pasigirsta balsų, kad su juo sudėtyje kenčia portugalų žaidimas. Pagal koeficientus CR7 tuomet yra trečias pagal pajėgumą.

Belgijos rinktinėje klestintis Romelu Lukaku taip pat galėtų užimti rezultatyviausių žaidėjų karaliaus poziciją, ypač kai gali naudotis Kevino De Bruyne’o, turbūt geriausio pasaulyje įžaidėjo, paslaugomis. Daug įvarčių Belgija gali pelnyti ir grupės etape, kuriame varžovais bus Slovakija, Ukraina ir Rumunija, o AS „Roma” puolėjo jėgos parametrus sunku apginti.

Su Harry Kane’u taip pat reikia skaitytis, Albiono ikona jau daug metų traukia Anglijos rinktinės įvarčius, tačiau šiemet, ironiška, jam teks dalytis įvarčiais su naujos kartos žaidėjais. Palmeris, Bellinghamas ir Fodenas visą sezoną stabiliai laikėsi kaip vartininkai, o į šį sąrašą galima įtraukti ir Saku. Taigi, salos vieneto žaidimas bus kur kas nepastovesnis nei anksčiau, o tai atsispindės Kane’o skaičiuose.

Tuomet didžiausiu favoritu išlieka Kylianas Mbappé. Prancūzija kartu su Anglija yra vienos didžiausių favoričių dėl bendro titulo, o tai susiję ir su rungtynių skaičiumi, kurį jie sužais turnyre. Į Madrido „Real” išvykstantis PSG puolėjas vis dar pasižymi neįtikėtinu greičiu, kurio neįmanoma apginti. Be to, jis jau turi daug patirties ir kokybiško įvarčių realizavimo paskutiniame trečdalyje. Mbappé gali pelnyti įvartį tiek po kombinacijos, tiek dėl individualios kokybės ar savarankiškų veiksmų.

Dėl ko statyti:

Prancūzija turnyre žengs toli, Kylianas Mbappé yra vienas geriausių dabartinių puolėjų. Prancūzų puolėjas 2022 m. pasaulio čempionate buvo rezultatyviausių žaidėjų karalius (8 įvarčiai), o „Euro” turnyre taip pat kovos dėl aukščiausios vietos.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker