Gruzija – Čekija: kiekviena komanda įmuš po įvartį – TAIP

PLbookmaker
4 rugsėjo, 2024
7 Peržiūros

Mūsų patarimas: Gruzija – Čekija: kiekviena komanda įmuš po įvartį – TAIP

07.09.2024 18:00

Čekijos rinktinės laukia pirmosios rungtynės po nesėkme pasibaigusio Europos čempionato. Treneris Ivanas Hašekas ir jo komanda susitiks su „sena drauge” iš Europos čempionato – Gruzijos rinktine. Vokietijoje rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1, nors Čekija buvo aktyvesnė ir geresnė komanda.

Tačiau šį kartą varžovas įgis jėgų, komanda pasitiki namų aplinka ir gali remtis puikiais sirgaliais. Komandos sudėtyje netrūksta didžiausių žvaigždžių, kurioms vadovauja Kvaratskhelia, Mikautadzė ir Mamardašvilis. Gruzija yra gana skaitlingas varžovas, gavę kamuolį jie iškart keliauja prie varžovų vartų ir nekeis savo stiliaus, su kuriuo šventė sėkmę Euro čempionate. Kita vertus, visi žino, kaip žaidžia Gruzija, tačiau šeimininkams pavyko įmušti penkis kartus iš eilės, taip pat ir prieš tokius varžovus kaip Ispanija ir Portugalija.

Čekijos rinktinė praneša apie keletą naujokų, tačiau tik Rynesas turi šansą pažvelgti į startinę sudėtį, kairiajame pusiau krašte vis dėlto nėra didelės konkurencijos. Bet kokiu atveju jokių eksperimentų darbotvarkėje nėra, treneris Hašekas žaidžia dėl vadovybės, žiniasklaidos ir futbolo visuomenės pasitikėjimo, o tai reiškia, kad jis išleis stipriausią įmanomą sudėtį. Neturėtų trūkti Součeko, Schicko, Provodo, Hložeko ar Krejčio, o vartininko numeris vienas pozicija atiteks Kovářui.

Atsinaujinusi sudėtis įgaus pagreitį, kartu ji turėtų būti labai padori konkurencijos prasme, dideliu ginklu išlieka standartinės situacijos, kai bent penki žaidėjai turi pranašesnį įvartį (Vitik, Krejčis, Hranacas, Schickas, Součekas). Pastaruoju metu prisidėjo bėgimo pasirengimas ir intensyvumas, kuris Čekijos klubuose taip pat didėja.

Dėl ko statyti:

Abi komandos turi savo ginklų, galinčių padaryti įtaką rungtynių pabaigoje. Čekija buvo geresnė komanda prieš kelis mėnesius vykusiame „Euro” turnyre, tačiau namuose Gruzija įgaus jėgų puolime. Abi komandos šiose rungtynėse pelnys taškų. Šeimininkams įmuš Kvaratskhelia, o svečiams – Krejci, kuris Žironoje žaidė nedaug.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

1XBETStatykite ant 1xbet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker