Haddad Maia B. – Boulter K.: 2

PLbookmaker
9 rugpjūčio, 2024
10 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Haddad Maia B. – Boulter K.: 2

08.08.2024 19:30

Toronte (Kanada) vykstančio WTA 1000 turnyro antrajame rate susikaus Beatriz Haddad Mai ir Katie Boulter. Nors pirmoji žaidėja užima aukštesnę vietą reitinge, britė yra pirmenybių favoritė.

Haddad Mai 2022 ir 2023 m. iš viso laimėjo keturis vienetų turnyrų titulus. Iki to jai toli gražu nebuvo pernai Toronte, kur ji pralaimėjo finale. Tačiau šiemet kairiarankės brazilės pasirodymas yra silpnesnis. Ji turi vieną pusfinalį iš Abu Dabio, tačiau su dauguma varžybų 22-oji pasaulio raketė atsisveikino po pirmojo ar antrojo pasirodymo.

Boulter išgyvena proveržio sezoną. Kovo pradžioje britė dominavo betoninėje penkiakovėje San Diege (JAV), o birželio viduryje užkariavo ir namų žolę Notingeme. Tai leido jai pirmą kartą žvilgtelėti į geriausiųjų trejetuką reitinge. Šiuo metu ji užima 33-iąją vietą.

Abiem žaidėjoms pirmajame rate teko žaisti po tris setus. Boulter per dvi valandas 6:4, 3:6 ir 6:1 įveikė amerikietę Pera. Būtent Haddad Mai korte praleido beveik tris su puse valandos su Maria Bouzkova. Klaidų kupiname mače ji galiausiai įveikė atkakliąją čekę 5:7, 6:2 ir 7:6(1).

Dėl ko statyti:

Boulteris šiemet yra geresnės formos nei Haddad Mai. Nuo metų pradžios ji laimėjo 13 iš 17 mačų ant kietos dangos, o jos varžovė iki vakar vis dar turėjo neigiamą skaičių (šiuo metu 9/9). Be to, šviesiaplaukė britė šį sezoną jau du kartus susidūrė su Pietų Amerikos tenisininke, ir kiekvieną kartą ant greitos dangos pergalę iškovojo ji. Taigi nėra priežasčių, kodėl ji negalėtų to padaryti trečią kartą gražiu koeficientu.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

1XBETStatykite ant 1xbet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker