Heidenheimas – Augsburgas: 1

PLbookmaker
1 rugsėjo, 2024
6 Peržiūros

Mūsų patarimas: Heidenheimas – Augsburgas: 1

01.09.2024 15:30

Po istorinės sėkmės, kuria neabejotinai yra kelialapis į konferencijos grupę, Heidenheimas grįžta į namų varžybas, kur priims Augsburgą. Ar pavyks atsilyginti Bavarijos ir Švabijos klubui už praėjusių metų pralaimėjimus?

Po pergalės 2:0 „St. Pauli” stadione trenerio Franko Schmidto auklėtiniai laimėjo ir ketvirtadienį vykusias Konferencijų lygos paskutiniojo turo atsakomąsias rungtynes su švedų „Häcken” (3:2) ir po puikių debiutinių metų tarp Vokietijos elito gali tikėtis Europos taurės! Sezono pradžioje „Heidenheim” demonstruoja puikią sportinę formą – laimėjo visas ketverias rungtynes ir kaskart įmušė bent po du įvarčius.

Pirmajame ture „Augsburg” pirmavo įpusėjus rungtynėms su Brėmeno „Werder”, tačiau nesugebėjo išlaikyti persvaros ir turėjo tenkintis tašku už lygiąsias 2:2, taip pratęsdami savo be pergalių seriją lygoje iki šešių rungtynių (0-1-5). 2023/24 m. sezoną svečiai baigė trimis taškais atsilikdami nuo „Heidenheim”, o norėdami galvoti apie aukštesnes pozicijas, jie turi pagerinti padėtį varžovų aikštėse, iš kurių iškovojo tik 29,41 % (15) iš 51 galimo taško.

Dėl ko statyti:

Badeno-Viurtembergo komanda patvirtins puikią formą ir iškovos dar vieną pergalę, taip pamiršdama du ankstesnius pralaimėjimus. Tik antrą kartą per dešimt sezonų Heidenheimas po dviejų turų gali turėti šešis taškus.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

IVIBETStatykite ant Ivibet su 100% premija už pirmąjį indėlį!!
Autorius PLbookmaker