Hr. Králové – Dukla: pergalė namuose – 1

PLbookmaker
17 rugpjūčio, 2024
10 Peržiūros

Mūsų patarimas: Hr. _COPY _COPY _COPY _COPY _COPY _COPY – Dukla: namų pergalė – 1

17.08.2024 14:30

Votros sužaidė dvejas itin sunkias rungtynes, tačiau jos pačios sau pasunkino padėtį, kai anksti išėjo į dešimtuką ir abu kartus žaidė mažumoje.

Nors trenerio J. Horejšo auklėtiniai sugebėjo laimėti prieš „Mladá Boleslav” (2:1), sėkmė juos apleido prieš „Banik” (0:1), kai įvartį pelnė pačioje rungtynių pabaigoje. Be to, komandai nepavyko realizuoti baudinio, kai įvartį įmušė Mihálikas, kuriam nuo praėjusio sezono sunkiai sekasi užbaigti rungtynes ir kuris negali būti geriausios psichologinės formos.

Taigi artėjančių rungtynių su „Dukla” pagrindinis tikslas – išlaikyti drausmę ir baigti rungtynes vienuolike. Tuo pat metu rytuose riteriai dvikovoje su varžybų debiutantu ima tik pergalę, juk prieš sezoną jie paskelbė atakuojantys taurės varžybų pakopas. Klubo vadovybė netingėjo ir praėjusią savaitę į komandą atsivežė Petrašeką, tačiau jis vejasi sportinę formą. Dviejų metrų ūgio puolėjas būtų naudingas, juk „Hradec” skaičiuoja praleistus įvarčius dėl suspendavimų ir sveikatos problemų. Iš rikiuotės iškrito Kučera, Juliš ir traumuotas Čmelikas. Sveikatos problemų turi ir Pilař, Krejčí bei Spáčil trijulė.

Bet kuriuo atveju Hradec Kralove namuose užtikrintai rungtyniauja prieš bet ką, ką patvirtina pergalės prieš Teplice ir Boleslavą, o fiziniu pajėgumu turėtų pranokti Duklą tiek asmeninėse dvikovose, tiek standartinėse situacijose.

Dukla į sezoną atėjo labai nepasiruošusi ir dabar moka kainą už savo požiūrį. Pasirengimo metu trenerio Rados vadovaujami žaidėjai viską atliko iki smulkmenų, tačiau praėjusių metų komandos kokybė pagal lygos standartus yra apgailėtina. Todėl klubas ieško pastiprinimo, komandai trūksta įvartį mušančio puolėjo, todėl apie savo pareigą pranešė Řezníčekas iš Brno. Tačiau jau pasibaigus praėjusiam sezonui buvo aišku, kad komandos kokybės lygai gali neužtekti (jie tikėjosi, kad pavyks ir sutaupyti pinigų), todėl vadovybė gali kraipyti galvas.

Prahos komanda šioje kampanijoje įmušė tik du įvarčius, iš kurių vienas (prieš „Bohemką”) buvo pusiau pergalingas. Komanda sunkiai veržiasi į priekį, be vartininkų, trūksta ir kūrybingų, tik su sportininkais futbolą žaisti sunku. Užsienio aikštėse komanda yra baikštesnė nei savo sirgalių akivaizdoje, todėl žaidimas dar šiek tiek prastesnis.

Dėl ko statyti:

Namų komanda yra popierinė favoritė ir Malšovicų arenoje sulauks nemažai žiūrovų. Jie gali pasikliauti daug geresne gynyba ir puikiu vartininku Zadrailu, kuris auga geriausiose Čekijos komandose. Į bilietą įskaitytas vienženklis arba handicapas.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

IVIBETStatykite ant Ivibet su 100% premija už pirmąjį indėlį!!
Autorius PLbookmaker