Hr. Králové – Olomouc: pergalė namuose – 1

PLbookmaker
19 spalio, 2024
10 Peržiūros

Mūsų patarimas: Hr. _COPY _COPY _COPY _COPY _COPY _COPY – Olomouc: namų pergalė – 1

19.10.2024 13:30

Olomouco „Sigma” nesugebėjo patvirtinti trijų taškų „Spartai” (3:2), o paskutiniame ture prieš nacionalinę pertrauką namie 1:3 pralaimėjo „Bohemai”. Dėl to daugiausia kaltas buvo rezultatyviausias komandos žaidėjas Janas Klimentas, kuris devintąją minutę buvo pašalintas iš aikštės. Hantakiečiai žaidė ilgą atkarpą be įvarčių, tačiau net ir joje parodė, kokią pažangą padarė vadovaujami trenerio Janotkos.

Bet kokiu atveju „Olomouc” į Hradec Kralove atvyks be nubausto Klimento, o tai didelis smūgis komandos puolimo potencialui. Taip pat nežais Lukášas Julišas, Antonínas Růsekas treniruojasi, bet dar nebus pasiruošęs. Svečiai greičiausiai pradės su Muritala, tačiau jo fiziniai parametrai šį kartą nebus privalumas, nes šeimininkai turi itin geros sportinės formos ir stiprius stabdžius.

Rudenį rytų bohemiečiams, vadovaujamiems Lizzie, sekasi neblogai – jie laimėjo ketverias rungtynes iš penkerių ir patyrė tik vieną pralaimėjimą prieš „Spartą”. Naujoji arena vis dar veikia, o Hradeco mieste lankomumas solidus, katilas gali sukurti puikią atmosferą. Komanda gali remtis solidžia gynyba, tačiau prasčiau yra priekyje, kur komanda nesiekia per rungtynes pelnomų įvarčių vidurkio. Tačiau viršuje suburtas naujas trejetas (Vlkanova – Grigeris – Juliš), kuris pasižymi geru greičiu, o kartu su Samku jie žaidžia kiekvienose rungtynėse.

Prieš „Olomouc” skylėtą gynybą jie turėtų įsitvirtinti. Sigma įmuša dažnai (16 įvarčių), komanda turi blogiausią gynybą pirmoje lentelės pusėje. Be to, šeimininkai grasina iš nepatogių standartinių pražangų, o tai yra disciplina, kurią svečiai nėra įvaldę 100 proc.

Dėl ko statyti:

Hradeco komanda namuose yra stipri ir pasitikinti savimi, todėl jie sugebės prasiskinti kelią iki rungtynių pabaigos prieš skvarbią gynybą. Tuomet jėgos žaidimo stilius turėtų prislopinti intensyvumą, kuriuo varžovas remiasi daugumoje rungtynių. Be to, svečiai neturi geriausio lygos vartininko Klimento.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

20BETStatykite ant 20bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker