Hr.Králové – Ml.Boleslav: dvigubas šansas 0:0

PLbookmaker
4 rugpjūčio, 2024
12 Peržiūros

Mūsų patarimas: Hr.Králové – Ml.Boleslav: dvigubas šansas 0:0

04.08.2024 17:00

Kol „Banik” po ketvirtadienio atsakomųjų taurės rungtynių Armėnijoje gavo papildomą laisvą LFA lygos dieną, „Mladá Boleslav” klubui taip nepasisekė ir po ketvirtadienio rungtynių Lietuvoje jis turės žaisti sekmadienį Hradec Kralove. Būtent pergalė atsakomosiose rungtynėse užtikrino vidurio bohemiečiams jubiliejinį dešimtąjį sezoną Europos taurėse.

Boleslavui pavyko be didesnių problemų įžengti į Konferencijų lygą, du kartus švariais įvarčiais įveikus „Transinvest” (2:0, 1:0 namie), ir trečiajame etape mes iššūkį Izraelio Be’er Ševos komandai. Holoubeko komanda trečią kartą iš eilės išsaugojo nulį, o po griūties su dviem pašalintais žaidėjais Jabloneco mieste (0:2) iškart atsitiesė.

Tačiau kyla klausimas, ką komandai, ypač kelionių, padarys ketvirtadienio rungtynės ant sunkios dirbtinės žolės Vilniuje. Boleslavo komanda nėra tokia kokybiškai plati kaip „Spartos”, „Slavijos” ar „Plzeno”.

Hradecas kol kas lieka už lūkesčių ribų, po pavasarinio įsibėgėjimo „Votros” suklupo ir žaidimas nėra geras. Su maksimalia sėkmės pagalba jie namuose 1:0 įveikė „Teplice”, paskutinę minutę įmušę įvartį, kurį įmušė stabdytojas Spáčilas, o paskui tik 0:1 pralaimėjo Plzinėje, tačiau vėl įtikinti nepavyko. Komandai dėl sveikatos trūksta patyrusių žaidėjų Krejčio, Vlkanovos, Pilařo, kurie turėtų įmušti įvartį. Kaip bebūtų, Hradeckio komandos žaidimas yra slogus, be kibirkšties.

Dėl ko statyti:

Sunki dvikova. Hradecas yra be formos, svečiai už nugaros turi ketvirtadienio išvyką į Lietuvą. Panašu, kad tikėtinos lygiosios, įpusėjus rungtynėms, arba dvigubas šansas pabaigoje. Galima laukti kortelių, „Votroci” tęsia vienos iš labiausiai baudžiančių komandų varžybose tendenciją – per du turus jie jau surinko dešimt geltonų kortelių, kartą daugiau nei antroji už jų esanti komanda.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker