Ispanija – Gruzija: nugalėtoja Ispanija/daugiau nei 2,5 įvarčio rungtynėse

PLbookmaker
30 birželio, 2024
19 Peržiūros

Mūsų patarimas: Ispanija – Gruzija: nugalėtoja Ispanija/daugiau nei 2,5 įvarčio rungtynėse

30.06.2024 21:00

Iš aštuonių pusfinalio rungtynių Ispanija yra didžiausia favoritė, kuri Kelne susitiks su Užkaukazės sensacija Gruzija.

La Roja” buvo vienintelė komanda, kuri grupę įveikė 100 % rezultatu ir nepraleidusi nė vieno įvarčio. Pilnos sudėties jie 3:0 pervažiavo Kroatiją ir 1:0 Italiją, o su atsarginėmis žaidėjomis 1:0 įveikė Albaniją. Prieš prasidedant turnyrui Ispanija nebuvo laikoma viena karščiausių pretendenčių į titulą, tačiau grupės etape ji pademonstravo geriausią futbolą. Komandos žaidimas greitas, išradingas, visi žaidėjai yra judrūs ir, išskyrus atidarymo rungtynes su Kroatija, jie neleidžia varžovams turėti jokių progų.

Ispanai nieko nenuvertina, jie sąžiningai ruošiasi Gruzijai, spaudos konferencijoje treneris Luisas de la Fuente sakė, kad gerbia varžovą. Prancūzijos trenerio Willy Sagnolio vadovaujama rinktinė debiutiniame „Euro” turnyre sugebėjo išnaudoti minimumą. Po atidarymo pralaimėjimo 1:3 Turkijai jiems pasisekė sužaisti lygiosiomis 1:1 su Čekija, o vėliau pagauti Portugaliją (2:0), kuri jau buvo užsitikrinusi kelialapį į finalą ir, išskyrus C. Ronaldo, rungtynes pradėjo daugiau ar mažiau su atsarginiais žaidėjais.

Palyginti su Čekijos rinktine, gruzinai yra geresni individualiai, priešingai nei mes, jie turi skirtingus žaidėjus, galinčius išeiti vienas prieš vieną ir tiksliai užbaigti rungtynes. Ir tai ne tik Kvaratskhelia ar Mikautadzė, kuris su trimis įvarčiais yra geriausias turnyro rezultatyviausias žaidėjas.

Dėl ko statyti:

Abi komandos puikiai pažįsta viena kitą – jos susitiko per paskutines dvejas atrankos varžybas ir visas ketverias rungtynes laimėjo ispanai (2:1, 4:0, 7:1, 3:1), kaskart įmušdami bent tris įvarčius. Už šią galimybę galite lažintis jau dabar.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker