JAV – Slovakija: JAV/+4,5 įvarčio

PLbookmaker
13 gegužės, 2024
19 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: JAV – Slovakija: JAV/+4,5 įvarčio

13.05.2024 16:20

Pirmadienį per Pasaulio ledo ritulio čempionato programą Jungtinių Amerikos Valstijų laukia savaitės senumo generalinė repeticija iš Bratislavos. Amerikiečiai vienintelėse parengiamosiose rungtynėse prieš ledo ritulio čempionatą susitiko su Slovakijos rinktine ir dekapituliavo ją 6:2. Ir jie tikrai nebūtų gynęsi panašiu rezultatu B grupėje Ostravoje.

Amerikiečiai į turnyrą pateko pralaimėję Švedijai 2:5, kai lygiąsias rungtynes galiausiai nulėmė du įvarčiai į tuščius vartus. Tuomet JAV atsigriebė už nesėkmingą turnyro pradžią prieš Vokietiją, kurią šeštadienį dominavo ir laimėjo 6:1. Įvarčius įmušė šeši skirtingi žaidėjai iš visų sudėčių, o tai puiki žinia treneriui Johnui Hynesui. Turnyre jam nebereikia pasikliauti tik dviem elitinėmis linijomis.

Kita vertus, Slovakija į turnyrą pateko pralaimėjusi Vokietijai 4:6, o tai labai nuliūdino trenerį Craigą Ramsay. Dėl nesėkmės jis daugiausia kaltino tai, kad jo auklėtiniai taip stipriai norėjo laimėti, kad darė nesuprantamas klaidas ir suteikė vokiečiams nereikalingų progų. Sekmadienį prieš Kazachstaną beveik namų žiūrovų akivaizdoje Ostravoje slovakai pagerino savo nuotaiką ir laimėjo 6:2.

Dėl ko statyti:

Amerikiečiai prieš Vokietiją parodė, ką gali šiame turnyre. Prieš savaitę prieš Slovakiją jie iš esmės buvo pilnos sudėties ir tai buvo didelė pergalė. Taip pat pirmadienį JAV sugeba laimėti, be to, įmušti bent penkis įvarčius.

Pasitikėjimas:

8/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

BETWINNERStatykite ant Betwinner su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker