Kanada – Norvegija: Norvegija daugiau nei 1,5 įvarčio

PLbookmaker
16 gegužės, 2024
20 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Kanada – Norvegija: Norvegija daugiau nei 1,5 įvarčio

16.05.2024 20:20

Kanados ledo ritulininkai iki šiol pasaulio čempionate žaidė su silpnesniais varžovais ir šią tendenciją tęs ketvirtadienį, kai susitiks su Norvegija. Šiose rungtynėse jie bus didžiuliai favoritai, tačiau tai nereiškia, kad jų laukia lengvos rungtynės.

Kanada su norvegais pasaulio čempionate susidūrė ir praėjusiais metais ir tai buvo sensacija, kai Skandinavijos rinktinė įveikė užjūrio favoritus 3:2 po baudinių serijos. Panašus scenarijus ketvirtadienį mažai tikėtinas, nes Kanada šiemet turi dar stipresnę komandą nei pernai, tačiau norvegai tikrai nenusileis be kovos.

Kaip Kanada jau parodė šiame turnyre, nors ji turi didžiulę jėgą puolime, ji gali girgždėti gynyboje. Tai buvo akivaizdu paskutiniame susitikime su Austrija, prieš kurią Kanada norėjo tiesiog baigti paskutinįjį kėlinį, bet paskui nustebo, kai įmušė penkis įvarčius ir teko žaisti pratęsimą. Ketvirtadienį komanda aplink kylančią žvaigždę Connorą Bedardą susidurs su geresniu varžovu nei Austrija.

Dėl ko statyti:

Norvegija norės remtis gynyba ir rengti greitas kontratakas į atvirą Kanados gynybą, kuri ketvirtadienį taip pat turės puolimo apetitą. Trejose iš keturių rungtynių Norvegija įmušė bent du įvarčius ir sieks tai įtvirtinti rungtynėse su Kanada.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker