Karviná – Hr. Karviná – Hradec Kralove: dviguba galimybė 1-1

PLbookmaker
5 spalio, 2024
11 Peržiūros

Mūsų patarimas: Karvina – Hr. Karviná: dvigubas šansas 1-1

05.10.2024 13:30

Abu klubai prieš sezoną turėjo skirtingų ambicijų, tačiau po devynių sužaistų turų jų rezultatai gana panašūs. Abi komandas skiria vienas taškas turnyrinėje lentelėje, be to, abi jos kovoja dėl įvarčių ir vienu metu įmušė tik aštuonis įvarčius, t. y. mažiau nei vidutiniškai po vieną įvartį per rungtynes.

Nedidelis dvikovos favoritas bus Silezijos klubas, turėtų atsiskleisti namų pranašumas. Karvinos komanda, su keliomis išimtimis, į rungtynes įžengia solidžiai, dažnai perimdama iniciatyvą. Savo aikštėje jai šiek tiek sunkiai sekasi, tačiau praėjusį kartą savo sirgalių akivaizdoje pavyko įveikti nemalonią „Jablonec” ekipą. Komandos rezultatai namuose yra daug geresni nei išvykoje, komanda sugeba susikurti progų įvarčiui pelnyti ir spausti varžovą.

Kita vertus, „Hradec” yra viena silpniausių lygos komandų, svetimose aikštėse neįmušusi nė vieno įvarčio. Rytų čekų žaidimas kardinaliai skiriasi nuo žaidimo namuose, kur ji gali varžytis su bet kuo. Be to, komandai trukdo pasikartojančios drausmės problemos. Praėjusiame ture iš aikštės buvo pašalintas patyręs Pilaras – tai buvo jo ketvirtoji raudona kortelė nuo sezono pradžios.

Šeimininkų komandos padėtis dėl drausmės taip pat nėra ideali, o jų sudėtis dar didesnė nei svečių, tačiau po pašalinimo praėjusiame ture abu treneriai pasikalbėjo su žaidėjais ir šį kartą jie žais su vienuolika futbolininkų.

Dėl ko statyti:

Subalansuotas rungtynes nulems smulkmenos, tačiau „Karvina” nuo sezono pradžios yra aktyvesnė komanda ir turi daugiau šansų pelnyti įvartį. Svečiams ne itin gerai sekasi išvykoje. „Karvinos” pergalė rungtynių viduryje arba pabaigoje kaip „dvigubo šanso” dalis gali būti neblogas pasirinkimas. Kitas variantas yra „under”.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker