Kincl P. – Engizek K.: 1

PLbookmaker
7 spalio, 2024
13 Peržiūros

Mūsų patarimas: Kincl P. – Engizek K.: 1

12.10.2024 18:00

Frankfurto futbolo stadionas per nacionalinę pertrauką bus paverstas MMA treniruočių aikštele, kurioje bus sumuštas visų MMA renginių lankomumo rekordas. Bet kuriuo atveju čekoslovakų organizacija „Oktagon” gali su pasitenkinimu nusiplauti rankas, po Edeno tai dar vienas turnyras, apie kurį kalbės beveik visi kovos menų gerbėjai visame pasaulyje.

Vienas iš svarbiausių pilnos kortos akcentų bus dvikova tarp 84-erių metų karaliaujančio čempiono Patriko Kinclio ir vietinio kovotojo Kerimo Engizeko, kuris yra nenugalėtas nuo 2014 m. Popierinis favoritas pagal „Fight Matrix” pasaulinį reitingą yra Kincl, kuris savo svorio kategorijoje užima 34-ąją vietą, o Engizekas – 88-ąją.

Nors Vokietijos kovotojas yra ilgą laiką nenugalėtas ir turi pagarbų 20-4 bendrą rezultatą, reitinguose skaičiuojamas jo nugalėtų varžovų stiprumas, o ten jis akivaizdžiai atsilieka nuo savo varžovo iš Čekijos. Kincl bus didžiausias vardas, su kuriuo jam yra tekę susidurti. Diuseldorfe gimusiam sportininkui bet kuriuo atveju už nugaros stovės pilna salė žiūrovų, o tai gali daug ką padaryti su galva, ypač MMA, kai psichologinis nusiteikimas sudaro pusę pasirodymo.

Šiaip ar taip, Engizekas yra labai pavojingas puolėjas, 14 savo varžovų jis baigė nokautais ir (arba) nokautais, jis nemėgsta pasikliauti taškų sprendimu.

Patrik Kincl yra patyręs šmikis (28-10), kuris yra labiau išbaigtas kovotojas ir atsisakė kelių UFC pasiūlymų. Čekijos kovotojas taip pat mėgsta stovėti ant žemės, bet jei mato silpnybę arba reikalai klostosi ne optimaliai, jis eis į tinklą arba ant žemės. Ten jis tada elgiasi labai protingai ir turi kantrybės atlikti veiksmus tinkama tvarka. Pats inspektorius tada pamini, kad tiksliai nežino, ką jam padarys kova prieš 60 000, bet gali tikėtis, kad aplinka jo nesuvalgys.

Dėl ko statyti:

Patrik Kincl yra žymiai geresnis pagal reitingus, taip pat pagal priešininkų, su kuriais jau susidūrė, kokybę, pridėjus sudėtingumą ir aukštą kovos IQ, jis turėtų apginti savo čempiono diržą Frankfurte.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker