Lehecka J. – Popyrin Al.: 1

PLbookmaker
24 kovo, 2024
27 Peržiūros

Mūsų patarimas: Lehecka J. – Popyrin Al.: 1

24.03.2024 17:00

Jiri Lehečka turėjo laukti iki sekmadienio, kad galėtų patekti į ATP „Masters” turnyrą Majamyje. Tačiau neabejojama, kad kelios papildomos laisvos dienos, kurias jis galėjo skirti daugiausia treniruotėms ir poilsiui, jam pravers ilgame sezone. Pailsėjęs jis galės imtis sekmadienio programos antrojo rato mačo (pirmajame etape jis turėjo laisvą burtą, nes buvo pasodintas pagal skirstymą), kuriame susitiks su australu Aleksejumi Popyrinu.

Lehecka bus popierinis favoritas, net ir atsižvelgiant į jo rezultatus ankstesniame „Masters” turnyre Indian Velse, kur jam pavyko prasibrauti iki ketvirtfinalio. Pakeliui į šį puikų rezultatą jis nušlavė šeimininką Brandoną Nakashimą, šeštąją pasaulio raketę Andrejų Rubliovą, o po to kitą favoritą Stefanosą Tsitsipą. Lehecką sustabdė tik vienas geriausių šio sezono tenisininkų ir atvirojo Australijos čempionato nugalėtojas Jannikas Sinneris.

Popyrinas šį sezoną kol kas labai taupiai rinko savo startus. Jis žaidė tik Brisbane, Melburne (abiejuose turnyruose finišavo 2-ajame rate) ir Dohoje, kur, priešingai nei tikėtasi, sugebėjo prasibrauti iki pusfinalio. Jis padarė mėnesio pertrauką, po kurios į kortus grįžo Majamyje pirmajame rate, kuriame per du setus įveikė argentinietį Facundo Diaz Acostą. Dvidešimt ketverių metų A. Popyrinas šiuo metu užima 45-ąją vietą pasaulio reitinge.

Dėl ko statyti:

Nors Leheckai nebus lengva, ji pateks į trečiąjį etapą. Jo didžiulis pranašumas yra tas, kad jis turi nepaprastai stiprų pirmąjį padavimą, kuriam pastaruoju metu receptą randa tik tikrai geriausi pasaulio žaidėjai (Sinner, Bublik ir Hurkacz buvo paskutiniai Lehecko pralaimėjimai). Popyrinas nepriklauso šiam elitiniam ATP grandinės skyriui.

Pasitikėjimas:

8/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker