Lenkija – Latvija: Latvija ir mažiau nei 6,5 įvarčio

PLbookmaker
11 gegužės, 2024
20 Peržiūros

Mūsų prognozė: Lenkija – Latvija: Latvija ir mažiau nei 6,5 įvarčio

11.05.2024 16:20

Praėjusių metų netikėta bronzos medalių laimėtoja Latvija ir elitinės grupės naujokė Lenkija šeštadienį antroje B grupės rungtynių partijoje susikaus tarpusavyje.

Lenkijai aiškus tikslas bus išsigelbėjimas, dėl kurio jie greičiausiai susigrums su Prancūzija ir Kazachstanu. Ji gali nustebinti tik akistatoje su Latvija. Tai rodo preliminarių rungtynių rezultatai. Balandžio viduryje lenkai sužaidė pergalingą dvikovą su Vengrija (5:2 ir 6:2) – komanda, kuri vėliau iškovojo kelialapį į IA divizioną ir kitais metais vėl žais tarp elito.

Kitais atvejais buvo ne taip šlovinga. Lenkija 0:2 ir 1:3 pralaimėjo Slovėnijai, 1:3 ir 1:2 po baudinių serijos – Didžiajai Britanijai, 1:6 – Slovakijai, o antradienį 1:3 – Danijai. Elitinėje sudėtyje yra Čekijos sirgaliams gerai pažįstamas puolėjas iš Litvinovo Pawelas Zygmuntas. Į nominaciją taip pat įtrauktas puolėjas Kamilas Walega iš Trinec miesto, kuris didžiąją sezono dalį praleido partneriame Frýdek-Místek klube. Pasirengime dalyvavo ir Olomouco „Olomouc” žaidėjas Aronas Chmielewskis, tačiau daugelio Lenkijos sirgalių nuostabai jis į sąrašą nepateko.

Latviai į rungtynes žengs kaip aiškūs favoritai. Pastarąjį kartą jie šaudė prieš Norvegiją, kurią sutriuškino netikėtai sklandžiai 8:0. Tai įvyko praėjus vos dienai po lygiųjų 0:0 ir pralaimėjimo per pirmąją pratęsimo minutę. Du kartus latviai po pratęsimo 3:2 įveikė Austriją. Jie taip pat kartą pralaimėjo Suomijai po pagrindinio laiko ir kartą po pratęsimo. Balandžio pabaigoje jie daug mažiau sėkmingai sužaidė dvikovą su Šveicarija (pralaimėjimai 1:5 ir 0:4).

Latvijos rinktinės nominacijoje yra septyniolika praėjusių metų bronzos medalius iškovojusios komandos narių, įskaitant penkis Čekijos aukščiausiosios lygos žaidėjus. Pavyzdžiui, broliškas Vítkovičiaus Robertso ir Rihardo Bukartso duetas žais savo namų arenoje. Kolumbuso komandos vartus gins į NHL importuotas vartininkas Elvis Merzlikinsas.

Dėl ko statyti:

Latvija sieks „privalomos” pergalės prieš Lenkiją. Naujokė nuo pirmųjų minučių remsis gynyba, o latviai taip pat turi labiau besiginančios komandos reputaciją. Pirmojo įvarčio gali tekti laukti kiek ilgiau, tačiau dramos nebus. Rekomenduojame derinį su tipu, kad bus įmušti ne daugiau kaip 6 įvarčiai.

Pasitikėjimas:

9/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

IVIBETStatykite ant Ivibet su 100% premija už pirmąjį indėlį!!
Autorius PLbookmaker