Líšeň – Slavia B: daugiau nei 2,5 įvarčio rungtynėse

PLbookmaker
31 liepos, 2024
13 Peržiūros

Mūsų patarimas: Líšeň – Slavia B: daugiau nei 2,5 įvarčio rungtynėse

31.07.2024 17:00

Po dviejų sužaistų turų „Líšeň” įsitvirtino antrosios lygos viršūnėje dėl geriausio rezultato, kurį sukaupė sekmadienį Žižkove, kur laimėjo aiškiai 4:1.

Trečiadienį įterptajame ture jie namuose priims kitą sostinės komandą, kuri prieš tai sužaidė be įvarčių lygiosiomis su „Zlín”. Brno priemiesčio komanda galėjo lengvai įveikti favoritą, tačiau čekus du kartus išgelbėjo vartų konstrukcija. Bet kokiu atveju, „Líšeň” jau seniai patvirtino savo priklausomybę antrai lygai aukščiau vidurkio, kukliomis pusiau profesionaliomis sąlygomis ji gali išnaudoti minimumą ir perkelti savo žaidėjus į pirmąją lygą.

Slavie B komanda turi geresnes sąlygas, iš karto grįžusi į antrąją lygą, klubas nenori kartoti tų pačių klaidų kaip 2022/23 m. sezone, po kurio iškrito į LFF. Edene lieka talentingiausi jaunuoliai, komandą papildo klastingasis Kolářas vartuose ir Milanas Škoda įžaidėjo pozicijoje. Šeštadienį Ševano jaunimo komanda namuose susitvarkė su „Sparta” (2:1), o dabar vyksta į išvyką, kur pirmajame ture 1:3 sutriuškino Taborsko aikštę.

Dėl ko statyti:

Pirmieji du turai parodė, kad Slavijai jaunieji futbolininkai nebus nuobodūs ir pelnys įvarčių. Trečiadienį Lilyje žiūrovai išvys bent tris iš jų.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

20BETStatykite ant 20bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker