Litomerice – Zlinas: nugalėtojas Zlinas

PLbookmaker
19 kovo, 2024
27 Peržiūros

Mūsų patarimas: Litomerice – Zlín: nugalėtojas Zlín

19.03.2024 17:30

Nors Extraligoje sužaistos tik antrosios ketvirtfinalio rungtynės, pusfinaliai prasideda vienu lygiu žemiau. Pirmą kartą istorijoje jame žais „Stadion Litoměřice”, kuri per maksimaliai įmanomas penkerias rungtynes nušlavė „Trebíč”. Tai buvo vienintelė ketvirtfinalio serija, kuri tęsėsi iki šeštadienio. Greičiausiai į paskutinį ketvertą pateko Zlín, kuris trečiadienį per tris mačus išsiuntė Prostejov į priekį.

Avinams pavyko persijungti į atkrintamųjų varžybų režimą po nesėkmingo reguliariojo sezono. Kaip ir pernai, į atkrintamąsias varžybas jie prasimušė laimėję paskutines pratęsimo rungtynes. Avinai sumažino klaidų skaičių, yra rezultatyvūs ir, svarbiausia, gali remtis vartininku Hufu, geriausiu praėjusių metų atkrintamųjų varžybų žaidėju. Pusfinalis yra progresyvus „Zlín” tikslas, klubas nori sugrįžti į lygą, tačiau pernai nepavyko barjero su „Kladno”, o į atkrintamąsias varžybas žengė palaužtas. Todėl „Beranams” reikia kuo greičiau baigti kiekvieną seriją.

Litomericės pusfinalyje neturi ko prarasti, o tai, viena vertus, yra privalumas, kita vertus, žaidėjai gali būti patenkinti pusfinaliu. Stadionas negalvoja apie papildomą lygą, jis neturi nei sportinių (stadiono), nei žaidybinių galimybių (daug svečių žaidėjų). Motyvacija, kuri yra svarbiausia, bus Zlino pusėje.

Dėl ko statyti:

Reguliariajame sezone „Litoměřice” laimėjo visas ketverias rungtynes, tačiau kiekvieną kartą tik vieno įvarčio skirtumu (du kartus namuose 2:1, išvykoje 4:3). Atkrintamosiose varžybose žaidžiama kitaip, o „Berani” yra pranašesni. Įmuškite dvikovą.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker