Litvínovas – Kometa Brno: Kas įmuš pirmąjį įvartį – Litvínov

PLbookmaker
22 kovo, 2024
28 Peržiūros

Mūsų patarimas: Litvínov – Kometa Brno: Kas įmuš 1-ąjį įvartį – Litvínov

22.03.2024 17:00

Trečiosiose ketvirtfinalio rungtynėse prieš „Kometą” „Litvínov” prarado septynių pergalių seriją ir taip prarado galimybę patekti į įsivaizduojamas atkrintamąsias varžybas. Tačiau „Verva” vis dar turi visas kortas ir penktadienį bus favoritė iškovoti trečiąjį tašką.

Moravijos sostinėje „Chemikai” iš pradžių laimėjo 2:1 po baudinių serijos, o vėliau 5:1 palaužė varžovus. Ketvirtadienį solidžias rungtynes savo sirgalių akivaizdoje sužaidė ir „Litvínov”. Juos 52:43 savo antruoju įvarčiu per rungtynes nudžiugino britų puolėjas Liamas Kirkas, tačiau persvara 3:2 neišsilaikė nė minutės. Maža to, 55-osios minutės pabaigoje jie atsiliko 3:4 ir tai buvo galutinis rungtynių rezultatas.

Rungtynės buvo labai lygios, tai gerai deklaruoja smūgių į vartus statistika. Šiuo požiūriu litvinoviečiai buvo pranašesni vienu bandymu (38:37). Vis dėlto rungtynių pradžioje jie buvo aktyvesnė komanda, kas turėtų pasikartoti ir penktadienį, turint savojo stadiono pranašumą.

Dėl ko statyti:

Šiaurės amerikiečiai įmušė pirmąjį įvartį per trejas iki šiol vykusias serijos rungtynes. Po vakarykštės nesėkmingos baigties trenerio A. Mlejneko auklėtiniai pradės nuo pat pradžių ir vėl perims iniciatyvą.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

IVIBETStatykite ant Ivibet su 100% premija už pirmąjį indėlį!!
Autorius PLbookmaker