Liverpool – Luton: Liverpool -1,5: 1

PLbookmaker
21 vasario, 2024
31 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Liverpool – Luton: Liverpool -1,5: 1

21.02.2024 20:30

Pergalė 4:1 Brentforde, įvarčiais pasižymėjus į aikštę sugrįžusiam Salahui, išsaugojo „Liverpool” turnyrinės lentelės viršūnėje, kuri nepasikeis dėl „Manchester City” suklupimo prieš „Chelsea” prieš šio turo pradžią. Dėl išsigelbėjimo kovojantis „Luton” nesitikės nieko lengvo „Anfield” stadione – paskutinį kartą svečiai namuose 1:2 pralaimėjo „Manchester United” ekipai, nors ir žaidė 12-ą kartą iš eilės PL!

Šį sezoną „Liverpool” dominavo savo stadione (10-2-0), o dabar prie to pridėkite penkias pergales iš paskutinių šešių išvykos rungtynių ir jų šansai laimėti titulą gerokai padidėjo. Gerai paruoštas atsarginių žaidėjų suolelis taip pat didžiąja dalimi prisidėjo prie šių metų kampanijos, nes „raudonųjų” atsarginiai žaidėjai jau pelnė 20 įvarčių – daugiausiai iš visų PL komandų.

Pažvelgę į pastarąsias penkerias „Luton” rungtynes svečiuose (visose varžybose) nerasite nė vieno pralaimėjimo (3-2-0). Kad ir kaip būtų akivaizdu, verta prisiminti, kad svečiai žaidė „Sheffield”, „Burnley”, „Bolton”, „Everton” ir „Newcastle”. Ir būtent paskutinėje dvikovoje su stipriu varžovu jau išryškėjo tam tikri trūkumai, kai „Luton” įmušė keturis įvarčius (4:4).

Dėl ko statyti:

Pirmajame susitikime „Liverpool” netikėtai pralaimėjo 1:1 „Luton”, tačiau namuose ir esant tokiai formai jie nieko panašaus nepadarys. Trenerio J. Kloppo auklėtiniai ketverias iš pastarųjų penkerių rungtynių laimėjo bent dviem įvarčiais ir šią seriją pratęs.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

WAZAMBAStatykite ant Wazamba su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker