Lorient – Brest: Brest laimėjo bent vieną rungtynių pusę – Taip

PLbookmaker
31 kovo, 2024
23 Peržiūros

Mūsų prognozė: Lorient – Brest: Brest laimės bent vieną pusę – Taip

31.03.2024 13:00

Sekmadienio Prancūzijos „Ligue 1” tvarkaraštį pradeda prestižinis regioninis Bretanės derbis tarp „Lorient” ir „Brest” komandų, į kurį abi ekipos žengia iš visiškai skirtingų pozicijų. Kol „Lorient” daro viską, kad išliktų aukščiau iškritimo vietų, „Brest” sensacingai kovoja dėl antrosios vietos, o kartu ir tiesioginio kelialapio į Čempionų lygą. Ar svečiai patvirtins popierinių favoritų vaidmenį ir antrą kartą šį sezoną įveiks savo artimiausius varžovus?

Praėjusiame ture „Lorient” nustebino „Monaco”, nuo pirmosios minutės pirmavęs 1:0 dėl įvarčio į savo vartus. Tačiau trenerio Régis Le Briso auklėtiniai taip pat turėjo keletą silpnų rungtynių atkarpų, per kurias du kartus praleido įvartį, tačiau paskutinę akimirką sugebėjo išlyginti rezultatą 2:2 po Imran Louza ir Tiemoué Bakayoko bendradarbiavimo per teisėjo pridėtą laiką. Iškovotas taškas iš favoritų aikštės „Les Merlus” paskutiniuose aštuoniuose gelbėjimosi kovos turuose yra aukso vertės ir jie norėtų kažką panašaus iškovoti namuose, nes šį sezoną jie ten gana smarkiai blaškosi. Iš tiesų, nuo lapkričio pradžios „Stade du Moustoir” stadione „Lorient” laimėjo tik vienerias iš aštuonių ankstesnių rungtynių (1-2-6), o pastaruosius du kartus, kai jie išvykoje sužaidė tuščiai, sugebėjo įmušti tik vieną įvartį.

Po praėjusio turo „Brest” taip pat turėjo pagrindo džiaugtis, nes rungtynėse su „Lille”, kai jiems sekėsi ne itin gerai, Martinas Satriano sugebėjo išgelbėti „piratus” išlyginamuoju įvarčiu, kuris buvo labai svarbus tiesioginėje konfrontacijoje su turnyrinės lentelės varžovu. Taigi trenerio Érico Roy komanda išsaugojo antrąją vietą, aplenkusi „Monaco”, kurį paskutinį kartą įveikė „Lorient”, taip pat aplenkusi minėtąjį „Lille”. Kamory Doumbia, kuris gruodį keturiais įvarčiais nulėmė Bresto pergalę ir nuo to laiko lygos scenoje tylėjo, turbūt labai gerai prisimena paskutines rungtynes su „Lorient”. Tai gali pasikeisti, nes jis svariai prisidėjo prie Malio rinktinės pergalės 2:0 prieš šių metų Afrikos tautų taurės finalininkę Nigeriją, o tai gali pelnyti jam startinę sudėtį ir jis gali pagerinti savo neseniai pasiektą rezultatą prieš regioninį varžovą.

Už ką statyti?

Lorient Monake parodė, kad gali būti tikrai nemalonus varžovas favoritui, tačiau Brest bus atsargus, nes šiemet aiškiai parodė, kad gali susidoroti su panašiomis įtemptomis rungtynėmis. Negalime tikėtis per daug akiai patrauklių rungtynių, nes tai yra derbis, o jame dažnai pasitaiko daug muštynių ir asmeninių kovų. Bet kokiu atveju aš linkstu prie to, kad bent vieną iš pusių laimės svečiai. Dviguba taip pat vilioja, tačiau mane atbaido puikūs Lorient klubo finišai šį sezoną, kurie ne kartą atnešė jiems vertingų taškų.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

IVIBETStatykite ant Ivibet su 100% premija už pirmąjį indėlį!!
Autorius PLbookmaker