Machac T. – Shang J.: 1

PLbookmaker
16 balandžio, 2024
24 Peržiūros

Mūsų patarimas: Machac T. – Shang J.: 1

16.04.2024 13:40

Čekijos tenisininkas Tomašas Machacas paskutinį kartą pasirodė Majamio „Masters” turnyro kortuose. Prestižiniame ATP 1000 turnyre jis sužaidė vieną iš savo gyvenimo turnyrų ir sensacingai iškovojo kelialapį į ketvirtfinalį. Jis ėmėsi užtarnauto poilsio ir praleido turnyrus Marakeše ir Monte Karle. Molio sezono dalį jis pradės penkių šimtų turnyru Barselonoje.

Antradienį šio Ispanijos turnyro pagrindinėse varžybose jis susikaus su 114-ąja pasaulio rakete Juncheng Shang iš Kinijos, talentingu vos 19 metų tenisininku, kuris šiemet pasiekė Honkongo turnyro pusfinalį ir trečiąjį „Australian Open” turnyro ratą.

Tačiau molis nėra būtent šio Kinijos talento mėgstamiausia danga. Tai pasitvirtino prieš savaitę Madrido „Challenger” turnyre, kuriame jis netikėtai finišavo aštuntajame rate. Tačiau Barselonoje jam pavyko įveikti kvalifikaciją, nors žaidė su reitingu ir kokybe žemesnio lygio žaidėjais. Machacas, palyginti su jais, yra kitoje lygoje.

Dėl ko statyti:

Neabejotinas Machačo pranašumas yra tas, kad jis užaugo ant molio, ir nors jam labiau sekasi ant betono, jis yra tikras universalus tenisininkas, kuris neskiria paviršių. Tai bus svarbiausia antradienio mače. Machacas sugebės susidoroti su Shangu ir sėkmingai pradės sezono dalį ant grunto.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker