Melbet Toto

PECHOVANIKOLA@seznam.cz
2 rugsėjo, 2024
131 Peržiūros
Melbet Toto

Melbet

Lažybų bendrovė „Melbet” savo klientams siūlo dalyvauti specialioje akcijoje, vadinamoje TOTO, kuri yra išskirtinė ir todėl niekur kitur neprieinama. Ši akcija veikia gana prieinamu būdu ir skatina reguliariai atlikti statymus:

  • Mumsreikia turėti paskyrą – lažybų bendrovėje „Melbet” „TOTO” gali naudotis tik prisijungę klientai – ir geriausia ją papildyti, kad būtų už ką statyti.
  • Įeiname į akcijos puslapį – prieš akis pasirodys rungtynių sąrašas – jų skaičius visada yra 15. Mūsų užduotis – nuspėti kiekvieną iš jų. Statymą nustatome patys – tačiau jis yra bendras ir taikomas visam statymui (akcijos metu sukuriamas vienas statymas, tačiau tai nėra kaupiamasis statymas).
  • Laukiame rungtynių rezultatų. Atlikus kiekvieną statymą, statymas patenka į prizų fondą. 32 % prizinio fondo atiteks tiems, kurie teisingai nuspėjo 9 rungtynes. Savo ruožtu 10 % fondo atiteks visiems, kurie nuspėjo daugiau rungtynių (atitinkamai 10, 11, 12, 13, 14 ir 15).

Melbet Toto

Visus statymus galima atlikti prieš prasidedant pirmosioms rungtynėms. Po šio laiko prieiga prie paslaugos bus užblokuota ir galėsime stebėti kitus rezultatus. Paslauga yra nepaprastai įdomi, nes priverčia mus ne tik atlikti statymus už 15 rungtynių, bet ir sekti kiekvieną iš jų.

Svarbu tai, kad jei aukščiausiuose lygiuose nėra laimėjimų, jų galimo laimėjimo suma pridedama prie pagrindinio prizo. Jį atsiims pirmasis asmuo, kuriam pavyks teisingai nuspėti kiekvieną įvykį. Visos linksmybės siūlomos ne tik pagal populiarias sporto rungtynes. Lažyboms atrenkamos ir žemesnių lygų rungtynės, ne tik futbolo.

Melbet pasiūlymas

Tačiau „Melbet” atveju Toto yra suskirstytas į kelias kategorijas. Jose galime lažintis dėl futbolo, ledo ritulio, krepšinio, taip pat elektroninio sporto. Tačiau visos šios sporto šakos išsiskiria iš pagrindinių „varžybų”.

Verta nepamiršti, kad „Melbet Toto” siūloma ir visiškai nemokama versija. Jos atveju formulė atrodo labai panaši į pirmiau pateiktąją. Tačiau išskyrus tai, kad lažybų dalyviai stato ne savo lėšomis, o prizai taip pat nėra piniginiai. Tai specialūs taškai, kuriuos vėliau galima panaudoti parduotuvėje (pavyzdžiui, nemokamų statymų kuponams).

„Melbet Toto” tai dar vienas būdas padidinti savo pelną. Vis dėlto reikia pasakyti, kad visa ši paslauga-reklama buvo labai gerai apgalvota. Dėl jos mažiau populiarios rungtynės tampa labai populiarios, o lažybininkai labiau pasiryžę atlikti teisingus statymus. Tokios paslaugos lažybų rinkoje dar niekas neturi – o kūrybiškumas šioje pramonės šakoje tikrai vertas pagyrimo.

Verta žinoti: bet kada galite peržiūrėti ankstesnių lygiųjų rezultatus. Tai labai naudinga parinktis, nes leidžia pamatyti, ar kam nors pavyko teisingai pastatyti už visas rungtynes (taip pat kam apskritai pavyko ką nors laimėti). Čia taip pat galima peržiūrėti galimus piniginius laimėjimus.

MELBET ► Statykite Melbet su 100 % premija už pirmąją įmoką!
Autorius PECHOVANIKOLA@seznam.cz