Mladá Boleslav – Liberec: 02

PLbookmaker
16 spalio, 2024
8 Peržiūros

Mūsų patarimas: Mlada Boleslav – Liberec: 02

18.10.2024 17:30

Penktadienio ledo ritulio ekstraligos ture vyks „Mladá Boleslav” ir „Liberec” derbis. Praėjusių metų rungtynėse aiškiai dominavo baltieji tigrai po pergalių 4:3, 8:0 ir du kartus 4:1. Tačiau šio sezono pradžioje sėkmingiau sekasi bruslariams, kurie turi šešiais taškais daugiau už didžiausią varžovą.

Po dviejų pergalių namie ir „Litvínov” bei „Hradec”, pirmadienio rungtynėms „Boleslav” išvyko į Brno. Tačiau ten kviečiai jiems nekvietė žiedų ir jie nusileido 2:4. Dvikovą nulėmė antrasis kėlinys, kuriame „Kometa” sugebėjo pasinaudoti „Boleslav” klaidomis gynyboje ir išsiveržė į priekį trimis įvarčiais. Geresnis bruslaičių žaidimas paskutiniame kėlinyje leido tik pakoreguoti rezultatą. Ričardo Karaliaus komandos draugams ir toliau sunkiai sekėsi žaisti pratęsimą. Šį sezoną jie kol kas įmušė tik du įvarčius ir šiuo požiūriu yra prasčiausi visame konkurse.

Svečių „Liberec” per pastarąsias septynerias rungtynes laimėjo tik kartą ir keturis kartus pralaimėjo per pratęsimą arba po baudinių serijos. Sekmadienio ture pagerėjusio žaidimo dėka baltieji tigrai iš Prahos „Spartos” išsivežė vertingą tašką. Dviejų įvarčių dėka šiauriečiams pavyko sumažinti atotrūkį nuo varžovų. Petr Kváča vėl puikiai gynėsi, išskyrus klaidą per pratęsimą. Per pastarąsias dvejas rungtynes jis atliko 75 rezultatyvius perdavimus. Prie Radimo Šimeko ir Michal Bulíř prisijungė dar vienas pagrindinis „Liberec” sudėties žmogus. Komandos kapitonas Tomas Filippi praleis kelias savaites.

Dėl ko statyti:

Boleslavui jau seniai nesiseka prieš didžiausią varžovą, o Libereco sindromas pasireikš ir šį kartą. Praėjusią savaitę baltieji tigrai sugebėjo įmušti įvarčius Pardubicėse ir Spartoje, todėl renkamės jų pralaimėjimą.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker