Ml.Boleslav – Paksi: kiekviena komanda pelnys taškų – TAIP

PLbookmaker
22 rugpjūčio, 2024
8 Peržiūros

Mūsų prognozė: Ml.Boleslav – Paksi: kiekviena komanda pelnys po tašką – TAIP

22.08.2024 18:00

Čekijos futbolas rudenį grupėse gali turėti keturis atstovus, jei taip susiklostys, valdžią savo rankose laiko „Mladá Boleslav”.

Vidurio Bohemijos klubo patekimu į Konferencijų lygą mažai kas tikėjo, tačiau trenerio Holoubeko auklėtiniams burtai visą laiką buvo palankūs. Praėjusiame ture „Mlada Boleslav” buvo atsidūrusi ant prarajos krašto, tačiau prieš „Be’er Sheva” padarė mažai kam matytą apvertimą nuo 0:2 iki 4:2, ir tai lėmė faktas, kad atsakomosios rungtynės buvo žaidžiamos neutralioje Bulgarijos teritorijoje.

Šį kartą automobilių miesto klubas susitiks su Vengrijos varžovu, kuris nėra vienas iš „sunkiasvorių”. Paksi nėra toks turtingas klubas kaip „Ferencváros” ar Puskaso akademija, be to, sudėtyje nėra tautiečių. Tai turėtų tikti šeimininkų komandai, varžovas neišsiskirs nei jėga, nei greičiu, varžovas yra, vienu žodžiu, žaismingas.

Boleslavas per pastaruosius susidūrimus parodė, kad komanda atsigauna pabaigoje, per 3 rungtynes įmušė 10 įvarčių, kaip įprasta, skirtumą turėtų lemti Vasilis Kušėjus. Bet kuriuo atveju tai didžiulė motyvacija visam klubui, pradedant talentingu jaunimu ir baigiant veteranu Matejovskiu, kuris turi galimybę atsisveikinimo sezone vėl žaisti Europos taurės grupėje.

Paksi taip pat norėtų patekti į Europą, o tarpusavio dvikova žada tikslų. Vengrijos klubas nuo pat sezono pradžios buvo nusiteikęs atakuoti ir vienintelėse rungtynėse Europos lygos preliminariame etape su „Hunedoara” sužaidė be įvarčių. Komanda yra panašioje padėtyje kaip Boleslavas, gerai priekyje, bet su spragomis už nugaros.

Dėl ko statyti:

Abi komandos mėgsta atakuoti, tačiau link galo kartkartėmis užsimiršta. Tai turėtų pasitvirtinti ir šiose rungtynėse, kuriose įvarčiai kris abiejose pusėse. Kita galimybė yra numeris vienas, abi komandos daug geriau žaidžia namuose nei išvykoje.

Pasitikėjimas:

8/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker