Monza – Frosinonė: 2

PLbookmaker
19 gegužės, 2024
24 Peržiūros

Mūsų patarimas: Monza – Frosinone: 2

19.05.2024 15:00

Frosinonės „Frosinone” praėjusiame ture gavo įvartį nuo „Inter” (0:5), kuris nutraukė daug žadėjusią šešių rungtynių be pralaimėjimų seriją (1-5-0), ir jos įtempta kova dėl išsigelbėjimo dar nesibaigė. Be to, po pirmadienį iškovotos „Udinese” pergalės juos iki turo pradžios skiria tik geresnis rezultatas, o išvyka į „Monza”, kuri praėjusį kartą pralaimėjo Florencijoje (1:2), bus nervinga.

Paprastai „Monza” būtų aukščiau „Frosinone” jėgų, tačiau turint omenyje, kad jie nelaimėjo nuo kovo mėnesio per perėjimų lango pertraukos (0-3-4), negalima kalbėti apie tai, kad jie trykšta kokia nors puikia forma. Pasitraukiantis treneris Palladino gali oficialiai neleisti savo žaidėjams nieko nuleisti, tačiau akivaizdu, kad jų galvose jau daugiau nei mėnesį tęsiasi atostogos.

Abiejose ankstesnėse išvykos rungtynėse („Empoli”, „Torino”) „Frosinone” išlaikė švarų įvartį, tačiau net ir tai nepakeitė fakto, kad svečiai išlieka vienintele komanda, kuri šį sezoną nelaimėjo varžovų aikštėje (0-7-11). Eusebio Di Francesco auklėtiniams būtų labai naudinga paskutiniu bandymu nutraukti šį nelinksmą rekordą.

Dėl ko statyti:

Dvi švarios sąskaitos per ankstesnes išvykos rungtynes ir peilis po kaklu – neišvengiama iškritimo į žemesnę lygą grėsmė – turėtų paskatinti „Frosinone” paskutinį kartą pabandyti iškovoti pirmuosius tris taškus išvykos rungtynėse.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker