Norrie C. – Nadal R.: 2

PLbookmaker
18 liepos, 2024
14 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Norrie C. – Nadal R.: 2

18.07.2024 14:30

Rafaelis Nadalis ruošiasi savo paskutinėms olimpinėms žaidynėms ir labai gerai pasirodo Bastade (Švedija). Pirmajame turnyre po beveik dviejų mėnesių jis per du setus laimėjo pirmojo rato vieneto mačą prieš Leo Borgą ir jau laimėjo du dvejetų mačus kartu su Nora Casper Ruud, o pora pateko į pusfinalį.

Vienetų varžybų aštuntfinalyje brito Camerono Norrie laukia buvusi pirmoji pasaulio raketė, kuris šiemet gali atsisveikinti su karjera. Galbūt jis ir yra pačiame jėgų žydėjime, tačiau jo rezultatai šį sezoną buvo labai nenuoseklūs ir labai nuvylė. Be to, negalima pamiršti, kad jis yra betono žaidėjas, o tai yra didelis pranašumas R. Nadaliui, kuris net praleido žolės sezono dalį, kad tik galėtų sąžiningai treniruotis ant savo mylimo molio.

Dėl ko statyti:

Esant dabartinėms aplinkybėms, Nadalis prieš Norrie bet kokioje kitoje dangoje būtų pralaimėjęs. Tačiau jis žaidžia ant molio, o Norrie rezultatai pastaraisiais mėnesiais buvo labai prasti. Jis nesugebės išplėšti pergalės prieš slovaką Kovaliką ir pralaimės Nadaliui.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker