Northern Ireland U19 – Ukraine U19: handicap rungtynėse/pralaimėtojas Ukraina -1

PLbookmaker
15 liepos, 2024
17 Peržiūros

Mūsų patarimas: Šiaurės Airija U19 – Ukraina U19: rungtynių handicapas/laimėtojas Ukraina -1

15.07.2024 20:00

Pastaraisiais metais rengti U19 čempionatus buvo patikėta mažiau išsivysčiusioms šalims, o šiemet sėkmė nusišypsojo Šiaurės Airijai, tačiau susidūrus su geriausiomis Europos komandomis stebuklų iš jų tikėtis neverta. Tai bus antrasis šios šalies pasirodymas U19 Euro čempionate ir vėl namuose, kur 2005 m. ji pralaimėjo visas trejas rungtynes.

Komandai trūksta kokybės, Šiaurės Airijos U19 rinktinė paskutinį kartą laimėjo 2022 m. lapkritį prieš Moldovą, o nuo to laiko pergalės laukė devynis susitikimus. Praėjusį lapkritį jie 0:3 pralaimėjo Portugalijai ir 0:2 Čekijai, o per dvi dvikovas su Slovakija šį birželį bent dukart sužaidė lygiosiomis (1:1, 2:2).

Bet kuriuo atveju Ukraina yra kokybiškesnė už slovakus, kurie iškrito pirmajame atrankos etape, ukrainiečiai juos tarpusavio rungtynėse deklasavo 4:0. Vėliau jiems puikiai sekėsi antrajame etape, kur jie 2:0 įveikė Šiaurės Makedoniją, 3:0 – Latviją ir Šveicariją. Prie jų patekimo į čempionatą penkiais įvarčiais prisidėjo Matvijus Ponomarenka, kuriuo bus remiamasi Šiaurės Airijoje.

Dėl ko statyti:

Ukraina patvirtins favoritės vaidmenį ir gali nesunkiai laimėti dviem įvarčiais. Rezultatas gali būti naudingas pabaigoje. Išbandykite -1 handicapą, jei ukrainiečiai laimės lygiai vienu įvarčiu, jūsų įmoka bus grąžinta atliekant individualų statymą.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker