Pardubice B – Prerov: daugiau nei 4,5 įvarčio rungtynėse

PLbookmaker
4 kovo, 2024
27 Peržiūros

Mūsų patarimas: Pardubice B – Prerov: daugiau nei 4,5 įvarčio rungtynėse

04.03.2024 18:00

Čekijos ledo ritulio varžybose prasidėjo atkrintamosios varžybos, prieš prasidedant ekstraligai, pirmosios lygos pirmenybėms, kurios žaidžiamos tik iki dviejų pergalių ir prasideda ant blogiausią rezultatą po reguliariojo sezono turėjusios komandos ledo.

Antrą kartą iš eilės „Prerov” praleido tiesioginį kelialapį į ketvirtfinalį paskutiniame ture, o jų sąskaita, kaip ir pernai, džiaugėsi „Zlín”. Zubrams teks įveikti nenuspėjamą barjerą, kurį jie prieš metus per dvejas rungtynes (5:2, 4:0) įveikė prieš Frydeką-Misteką. Šiemet varžovas bus panašus, „Frýdek-Místek” yra ekstraliginio „Třinec” ūkis, „Pardubice” – ekstraliginio „Dynamo” ūkis.

Logiška, kad jie negali patekti į aukščiausiąsias varžybas, jų pagrindinis tikslas – ugdyti jaunus žaidėjus A komandos reikmėms. Komandos žaidimas yra aštrus, dinamiškas ir gyvas. Todėl Pardubicės rezultatai kartais būna pašėlę, nors paskutiniajame ture komanda parodė discipliną ir iškovojo reikiamą pergalę 3:1 Sokolovoje tiesioginėje kovoje dėl pirmojo dešimtuko. Dabar Pardubicės jaunimas gali atsipalaiduoti ir žaisti be spaudimo.

Dėl ko statyti:

Nors „Přerov” statistiškai yra antra geriausiai besiginanti ir mažiausiai rezultatyvi lygos komanda, rungtynėse su „Pardubice” įvarčiai krito – „Přerov” laimėjo tris kartus (4:3, 5:2, 4:3), o rytų čekai – kartą (4:1). Pirmosiose pirmenybių rungtynėse bus įmušti mažiausiai penki įvarčiai.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker