Pilzenas – Servette: 1

PLbookmaker
14 kovo, 2024
24 Peržiūros

Mūsų patarimas: Plzen – Servette: 1

14.03.2024 18:45

Plzenas pasiekė geriausią rezultatą iš Čekijos komandų Europos taurių turnyruose – Šveicarijoje sužaidė lygiosiomis 0:0. Žaidimas nebuvo puikus, tačiau komanda pademonstravo tvirtą gynybą ir drausmę. Bet kokiu atveju, į atsakomąsias rungtynes jie žengs geriau nusiteikę nei jų varžovas.

Viktorijos klubas yra užtikrintas savimi prieš išparduotą publiką, be to, pasitikėjimo savimi jiems suteikė savaitgalio rungtynės su „Sparta”, kurias jie sutriuškino 4:0. Treneris Koubekas gali tikėtis geriausio komandos vartininko Pavelo Šulco, kuris prieš savaitę nežaidė dėl kortelių. Jam dalyvaujant komanda įgauna puolimo jėgų ir „Pilsen” šansai prasimušti yra gana dideli. Komandą puošia puikūs standartinių situacijų įvarčiai, tačiau daugelis žaidėjų gali grasinti ir smūgiais iš užribio.

Savaitgalį neblogai sekėsi ir „Servette” komandai, kuri Šveicarijos lygoje laimėjo 3:1. Komanda grįžo į kovą dėl titulo, iškovojusi eilę pergalių, o tai yra ir teigiamas, ir neigiamas dalykas. Treneriui Rene Weileriui tenka daug galvoti, kaip paskirstyti jėgas. Ženevos klubui pastarosiomis savaitėmis neblogai sekėsi pabaigoje, tačiau per tris susidūrimus su Čekijos komandomis šiame sezone jis nesugebėjo iškovoti pergalės ir neįmušė nė vieno įvarčio, o tai yra apmaudu. Bet kokiu atveju, komanda yra pajėgi pelnyti įvarčius, o pastarosiose dvikovose ypač gerai sekasi galingajam Crivelli. Komanda yra praktiškai sukomplektuota, iškrito tik Douline’as.

Dėl ko statyti:

Šį sezoną Europos taurės turnyre per septynerias rungtynes „Plzeň” praleido tik vieną įvartį ir pirmauja po „Spartos”. Namų aplinka ir Šulcas pastūmės vakarų bohemiečius į pergalę, o kartu ir kelialapį į aukštesnę lygą. Rungtynes galima žaisti „BetBuilder”.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

WAZAMBAStatykite ant Wazamba su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker