Pliskova Ka. – Kudermetova P.: Pliskova Ka./+17,5 brangakmenių

PLbookmaker
15 balandžio, 2024
19 Peržiūros

Mūsų patarimas: Pliskova Ka. – Kudermetova P.: Pliskova Ka./+17,5 brangakmenių

15.04.2024 17:00

Karolinai Pliškovai buvo nepaprastai stiprus vasaris. Ji laimėjo turnyrą Kluže, vėliau pasiekė pusfinalį Dohoje ir aštuntfinalį Dubajuje. Savo pasirodymu ji parodė, kad būnant 32 metų vis dar nederėtų jos nurašyti, nors ankstesniais mėnesiais ji nežaidė idealaus teniso. Vėliau dviejuose didžiuosiuose Amerikos turnyruose Indian Velse ir Majamyje ji finišavo pirmajame rate, tačiau tuo metu jau buvo matyti nuovargio požymių.

Dabar, po daugiau nei trijų savaičių pertraukos, ji vėl grįžo į kortus ir šią savaitę žais ant molio Ruane (Prancūzija). Nors molis niekada nebuvo stipriausia Čekijos tenisininkės danga, pirmajam savo mačui ant šios dangos šį sezoną ji gavo gana malonų burtą. Ji žais su 181-ąja pasaulio rakete Polina Kudermetova.

Dvidešimtmetė Kudermetova šį sezoną daugiausia keliauja po ITF turnyrus arba WTA 125 turnyrus, kurie prilygsta vyrų „Challenger” turnyrams. Lyginant su Pliškova, jos pranašumas yra tas, kad ji jau žaidė Antalijoje vykusiame molio turnyre, kur pasiekė ketvirtfinalį, ir šį savaitgalį Rouene vykusiame atrankos turnyre.

Dėl ko statyti:

Kokybiškai negalima per daug lyginti Pliškovos su Kudermetova. Vienintelis paminėtas Pliškovos trūkumas molio kortuose gali žaisti į naudą Rusijos tenisininkei. Vis dėlto Pliškova sugebės jį įveikti ir prasibrauti į aštuntfinalį, net jei tai nebus pats greičiausias mačas. Rekomenduoju pridėti sužaistų partijų skaičių.

Pasitikėjimas:

8/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

IVIBETStatykite ant Ivibet su 100% premija už pirmąjį indėlį!!
Autorius PLbookmaker