Rabona mokėjimas

PLbookmaker
10 rugsėjo, 2024
14 Peržiūros
Rabona withdrawal

„Rabona” yra lažybų bendrovė, kuri savo klientams siūlo daugybę išėmimo iš žaidėjo sąskaitos būdų. Galimos galimybės skiriasi priklausomai nuo šalies, kurioje veikia „Rabona”, tačiau daugeliu atvejų klientai gali naudotis panašiomis galimybėmis kaip ir įmokų atveju.

Vienas iš populiariausių Rabona.com išėmimo būdų yra banko pervedimas. Išėmimai šiuo būdu paprastai atliekami per 1-3 darbo dienas, tačiau kartais, priklausomai nuo banko ir šalies, gali užtrukti iki 5 darbo dienų. Mažiausia išėmimo suma priklauso nuo jūsų gyvenamosios vietos regiono, tačiau paprastai ji yra 20-50 €.

Rabon klientai taip pat gali naudotis elektroninėmis piniginėmis, tokiomis kaip Skrill, Neteller, ecoPayz ir Trustly. Išėmimai šiais būdais paprastai atliekami per 24 valandas, o mažiausia išėmimo suma daugeliu atvejų yra 20-50 €.

Lenkijos klientai taip pat gali atlikti išėmimus per tokias sistemas, kaip „Blik” ir „Przelewy24”. Išėmimai per „Blik” paprastai atliekami per kelias minutes, o mažiausia suma yra 20 PLN. Išėmimai per „Przelewy24” paprastai atliekami per 1-3 darbo dienas, o mažiausia suma yra 50 PLN.

Rabon klientai taip pat gali naudoti kriptovaliutas, tokias kaip Bitcoin, Ethereum, Litecoin ir kitas, kaip išėmimo būdą. Išėmimai kriptovaliutomis paprastai apdorojami per kelias valandas, o mažiausia suma, priklausomai nuo šalies, paprastai yra 20-50 €.

Verta paminėti, kad „Rabona” netaiko papildomų mokesčių už lėšų išėmimą iš žaidėjo sąskaitos. Klientai gali naudotis tais pačiais būdais kaip ir įmokų atveju, o „Rabona” stengiasi išėmimus apdoroti per trumpiausią įmanomą laiką, kad klientai kuo mažiau lauktų. Tačiau nemokamų išėmimų per mėnesį skaičius yra ribojamas. Jei limitas viršijamas, platforma ima 5 % išėmimo vertės mokestį.

Iškilus klausimams ar problemoms, susijusioms su išėmimais, „Rabona” klientai gali susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba tiesioginio pokalbio metu, el. paštu arba telefonu. Rabona rūpinasi savo klientų saugumu atliekant išėmimus ir juos apdoroja per sertifikuotus mokėjimo paslaugų teikėjus, užtikrindama aukščiausio lygio saugumą ir asmens duomenų apsaugą.

Be to, „Rabona” yra įsipareigojusi užtikrinti išėmimo procesų skaidrumą ir pateikia išsamią informaciją apie kiekvieno galimo būdo išėmimo apdorojimo laiką. Be to, ji taiko procedūras, pagal kurias prieš atliekant pinigų išėmimą tikrinama klientų tapatybė, kad būtų užtikrintas lėšų saugumas ir kovojama su pinigų plovimu bei sukčiavimu.

Klientai taip pat turi galimybę nustatyti išėmimo limitus ir savarankiškai pašalinti save iš lažybų bendrovės paslaugų, jei mano, kad turi problemų dėl azartinių lošimų. Tokiu atveju „Rabona” savo klientams teikia pagalbą ir paramą per atsakingų lošėjų komandą.

Galiausiai „Rabona” yra profesionali ir patikima lažybų bendrovė, siūlanti savo klientams platų pinigų išėmimo būdų pasirinkimą ir kartu besirūpinanti savo vartotojų saugumu ir privatumu.

RABONA ► Statykite „Rabona” su 100 % premija už pirmąjį įnašą!
Autorius PLbookmaker