Raducanu E. – Mertens E.: Raducanu E. -2,5 partijos

PLbookmaker
3 liepos, 2024
17 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Raducanu E. – Mertens E.: Raducanu E. -2,5 žaidimo

03.07.2024 17:15

Elise Mertens šiemet baigė visą žolės sezono dalį, tačiau pasiekė prastų rezultatų. Per tris turnyrus ji laimėjo tik du mačus, o Birmingeme ir Eastbourne nepalankiomis sąlygomis su neįvykusiomis varžovėmis atšaukė savo mačus. Be to, Vimbldone ji vos nepateko į antrąjį etapą, kuriame pralaimėjo japonei Nao Hibin. Jos pasirodymai šių metų žolės sezone šiek tiek atitinka bendrą ne itin gerą jos formą per visus metus.

Trečiadienį jos varžove antrajame Vimbldono varžybų rate bus dvidešimt vienerių metų Ema Raducanu, kuri praleido didelę dalį praėjusių metų po abiejų riešų operacijų ir šiemet po truputį bando sugrįžti į pirmąjį pasaulio šimtuką. Žolinė metų dalis jai buvo palyginti palanki. Notingeme ji pasiekė pusfinalį, o Eastbourne generalinę repeticiją baigė ketvirtfinalyje. Abiejuose turnyruose ji pralaimėjo vėlesnėms čempionėms Katie Boulter ir Dariai Kasatkinai.

Dėl ko statyti:

Raducanu yra labai geros formos ant žolės ir rodo, kad kaip britė ji mėgsta šią dangą. Kita vertus, belgė Mertens visą sezoną ieškojo savęs ir pasiekė solidžių rezultatų. Raducanu laimi handicapą.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker